Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzYürüyüş Yolunun İkinci Etabı Tamamlanıyor

Yürüyüş Yolunun İkinci Etabı Tamamlanıyor

Arsuz Belediyesi Ekiplerinin ilçedeki mahallelerde ihtiyaç ve eksiklikleri tespit ederek gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor.

Arsuz Belediyesi açıklamasında, “Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; kilitli parke taşı döşeme ve tadilatı, sathi asfalt serimi, asfalt yama, bilim evi, gasilhane, çadır karavan, sahil yürüyüş yolu, menfez, köprü, kanal yapımı, büz boru döşeme, yol dolgu, mazgal yapım ve tadilatı, metruk bina yıkımı vs. gibi çalışmaları gerçekleştirirken, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; kanal, çalı çırpı, mazgal, menfez temizliği, ot biçme, ağaç budama, moloz toplama vs. gibi çalışmaları gerçekleştiriyor.” ifadesine yer verildi.

Gözcüler Plajına çadır-karavan projesi sürüyor

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven de çalışmalara ilişkin değerlendirmesinde; “Mahallemizde menfez çalışmaları gerçekleştirirken, aynı anda iki üç mahallemizde parke dizimi ve asfalt serimi çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Karaağaç sahil yürüyüş yolunun ikinci etabını da tamamlamak üzereyiz. Bilim evimizi tamamladık, yakında faaliyete girecek. Şarkkonak mahallesinde gasilhane çalışmaları ve Gözcüler Plajında çadır-karavan yapım işi devam ediyor. Hatta üçüncü etap için gerekli hazırlıkları yapıyoruz. Çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz. Vatandaşlar da yapılması zaruri olan bizim göremediğimiz eksiklikleri, sosyal medya hesaplar, belediyenin web sayfasın ve 4447922-0326.6612111 numaralı telefonları arayarak bizlere iletebilirler.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER