Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaDünyadan HaberlerYüzüklerin Efendisi Dizisi 1 Milyar Dolarla Tarihin En Pahalı Dizisi Olacak, Dizi...

Yüzüklerin Efendisi Dizisi 1 Milyar Dolarla Tarihin En Pahalı Dizisi Olacak, Dizi için Aranan Ork Rolü Oyuncu Şartları Neler?

ABD menşeili teknoloji devi Amazon yapımı Yüzüklerin Efendisi dizisi nerede çekiliyor? Yüzüklerin Efendisi dizisi oyuncuları kim? Yüzüklerin Efendisi dizisi için aranan oyuncu şartları neler?

Amazon yapımı Yüzüklerin Efendisi dizi gelmiş geçmiş tarihin en pahalı dizisi olacak. 1 milyar dolarlık bütçe ile Game of Thrones‘u da geride bırakacak olan dizi için aranan oyuncu şartları belirlendi. Yüzüklerin Efendisi dizisi için aranan oyuncu şartları nelerdir?

Yüzüklerin Efendisi Dizisi 1 Milyar Dolarla Tarihin En Pahalı Dizisi Olacak, Dizi için Aranan Ork Rolü Oyuncu Şartları Neler?

Ork Rolünü Üstlenecek Oyuncu Şartları Neler?

Ork rolünde oynayacak oyuncular için ilan açan kast ajansı, “Çok fazla kırışıklığı olan” ve “Aşırı kıllı” oyuncular aradıklarını duyurdu.

İlanda, “Biraz kırışıklığın mı var? Güneşin altında mı kaldın? Yüzün birazcık şey mi?”

Eğer deri çanta gibi görünüyorsanız ya da aşırı kırışıklığınız varsa bu role uygunsunuz” ifadeleri yer aldı.

Kast ajansı, boyu 1.52’nin altı ya da 1.95’in üstündekilere başvuru çağrısı yaptı. İlanlardan birinde ise, “Eğer deri çanta gibi görünüyorsanız ya da aşırı kırışıklığınız varsa bu role uygunsunuz” deniliyor.

Yüzüklerin Efendisi serisi ise JRR Tolkien’in yazdığı seriden binlerce yıl öncesini anlatacak. Dizi, Orta Dünya’nın İkinci Çağı’na odaklanacak, film ise Üçüncü Çağı anlatıyordu.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Nerede Çekilecek?

Amazon, “Orta Dünya’daki İkinci Çağ’ın güzelliğini yansıtacak yerleri ararken el değmemiş eşsiz sahilleri, ormanları ve dağları olan bir yere ihtiyacımız olduğunu biliyorduk” dedi.

Dizi çekimlerine Yeni Zelanda’da önümüzdeki aylarda başlanacağı duyuruldu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER