Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaSamandağZabıta Ekipleri Hurdacılara İzin Vermiyor

Zabıta Ekipleri Hurdacılara İzin Vermiyor

Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçenin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla ilçe genelinde hurdacı denetimleri gerçekleştiriyorlar.

Belirli plan ve program çerçevesinde birçok alanda  denetimlerini sürdüren Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki seyyar hurdacılara geçit vermiyor.

İlçe genelinde hurdacılara ve hurda depolarına yönelik denetimler gerçekleştiren ekipler, ilçede seyyar hurdacılık yapanlar hakkında gelen şikayetleri de değerlendirerek, ilçe merkezi ve mahallelerde seyyar hurdacılık yaparak çevre kirliliği oluşturan, çek çek araçları ile araç trafiğini tehlikeye düşüren hurdacılara kabahatler kanunu kapsamında cezai işlem uygulanıyor. Bu kapsamda 10 kişiye cezai işlem uygulandı.

Yapılan denetimlerle ilgili Samandağ Belediyesinden yapılan açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle koordineli çalışıldığı belirterek vatandaşların huzuru ve güvenliği için denetimlerin aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

Ayrıca, vatandaşlardan geri dönüşüme kazandırılacak olan maddeleri çöplere değil, geri dönüşüm kutularına atmaları veya belediye ekiplerine teslim ederek temiz bir çevre için sağduyulu davranmaya davet ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER