Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunZiraat Projesi Yakından İncelendi

Ziraat Projesi Yakından İncelendi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İskenderun’a yakışır yeni bir yaşam alanı yapacağız” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte “Ziraat Projesinde yapılan çalışmAları yerinde inceledi

İSKENDERUN’A YAKIŞACAK

Kent insanının sosyal, kültürel alanda birçok ihtiyacına cevap verecek olan “ZİRAAT PARK” projesine büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Vekilimiz ile birlikte “Ziraat Park” projemizin yerinde incelemelerde bulunduk. Yapılması planlanan “Ziraat Park” projemiz hakkında bilgiler paylaşarak karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirdik. Kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında istişarelerimizi sürdüreceğiz.”dedi.

İSKENDERUN’A DEĞER

“Ziraat Park “projesinin tüm bölgeye hitap edeceğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Belediye olarak kıymetli hemşerilerimize en iyi hizmeti vermenin gayretindeyiz. Vekilimizde sağ olsun her zaman bizlere destek oluyor. Bu alan İskenderun halkının nefes alacağı yeni bir yaşam alanına dönüşecek. Projemiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İskenderun’a Değer” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER