Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelArsuz da unutulmaz günler başlıyor

Arsuz da unutulmaz günler başlıyor

Geçtiğimiz yıl Arsuz’da sezona damgasını vuran Arsuz Uluçınar Su Sporları Merkezi sezon için hazırlıklarını tamamlayarak faaliyetlerine başladı.
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Arsuz Kaymakamlığı işbirliği ile gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) tarafından finanse edilen Arsuz Uluçınar Su Sporları Merkezi havaların ısınması ile hareketlenen Arsuz yaz sezonuna bu yılda damga vuracağa benziyor. Arsuz Uluçınar Su Sporları Merkezinde sunulan hizmetlerden Windsurf, Su Kayağı, sofa, Deniz Bisikleti ve Kano başta olmak üzere uzman eğitmenler nezaretinde yapılan su sporları vatandaşlara unutulmaz bir yaz tatili keyfi yaşatmasının yanında Windsurf kursları ile bölgede ilk olma özelliği ve her türlü önlemin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü başarılı bir tesis olarak da biliniyor.
Geçtiğimiz yıl start verdikleri tesislerinde bölgede ilklere imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Arsuz Uluçınar Su Sporları Merkezi Proje koordinatörü M. Gökhan Bulut, vermiş oldukları su sporları hizmetleri ile tatilcilere mutlu bir yaz sezonu geçirme imkanı sağladıklarını altını çizerek yeni başlayan yaz sezonunda su sporlarına ilgi duyan vatandaşlarımızı tesislerine beklediklerini vurguladılar. Arsuz Uluçınar Su Sporları Merkezi yöneticileri ayrıca Oldukça yoğun ilgi gören Windsurf kurslarının bölgede tek olma özelliğinin yanında aynı zamanda geçtiğimiz sezon Arsuz Kaymakamlığı ile birlikte Arsuz Çayında gerçekleştirdikleri Kano yarışları ile yine bir ilke imza attıkları etkinliklerine bu yılda hız kesmeden devam edeceklerini söylediler. Su sporlarına ilgi duyan tatilcileri davetlerini bir kez daha yineleyen Arsuz Uluçınar Su Sporları Merkezi yöneticileri Arsuz Uluçınar Su Sporları Merkezinin faaliyete geçmesinde büyük emekleri olan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M.Cemil Şensöz’e ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Genel Sekreteri Onur Yıldız’a teşekkür ederek sezon boyunca özverili çalışmaları ile üstün performans sergileyeceklerine inandıkları uzman olan ekip arkadaşlarına başarılı bir sezon dilediler.
Arsuz Uluçınar Su Sporları Merkezine yoğun ilgi gösteren ve faaliyetlerinden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden vatandaşlar böylesine bir tesisin Arsuz’a kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER