Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHATAY'I TEMSİL EDECEKLER.

HATAY’I TEMSİL EDECEKLER.

Okullar arası Futbol il şampiyonu olan Özel İskenderun Bilim Koleji erkek Futbol takımı Türkiye şampiyonasında Hatay’ı temsil etmeye hak kazandı.

Sporda basariyi gelenek haline getiren Bilim Koleji erkek futbol takımı okul sporları çerçevesinde il genelinde yapılan müsabakalarda final kaldı ve Final karşılaşmasını da kazanan Hatay şampiyonluğuna adını yazdırdı.

Eğitimdeki kalitesini sporda katıldığı çeşitli branşlarda da sürdüren Bilim Koleji kupa hedefi ile çıktığı bu yolda Genç erkekler A kategorisinde il birincisi olarak bir kupanın daha sahibi oldu. Adını Hatay Şampiyonluğuna yazdıran takım için okulda kutlama yapıldı. Okulun Kurucu Müdürü Salih Yazgan törene katılan şampiyon takım, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte pasta keserek kupa ve şampiyonluk coşkusunu birlikte yaşadılar.

Okulun Kurucu Müdürü Salih Yazgan 3 senedir il finaline kadar gelebilen ve bu yıl şampiyonluk kazanan bölgenin tek okulu olduklarını belirterek “3 senedir yakalanan bu başarıda çalışma azim hırs disiplin ve okuldaki aile ortamı etkili olduğunu söyleyebilirim. Gelenek haline gelen bu başarılardan dolayı başta Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Alıcı olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerimi kutlarım” dedi.

BJK Futbol Okuluna UEFA Elite A Antrenörlük lisanslı hoca…

Okul Müdürü Salih Yazgan sporun bütün güzelliklerini sevgi barış ve kardeşlik içinde öğrencileriyle birlikte yaşamak istediklerini sözlerine ekledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER