Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİSKENDERUN BELEDİYESİNİN EVDE TEMİZLİK HİZMETLERİ TAKDİR TOPLUYOR

İSKENDERUN BELEDİYESİNİN EVDE TEMİZLİK HİZMETLERİ TAKDİR TOPLUYOR


İskenderun Belediyesinin yaşlı ve hasta vatandaşlar için başlatmış olduğu evde temizlik hizmetleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.
İskenderun Belediyesinin evde temizlik hizmetlerinden faydalanan ve karı koca yatalak hasta olan Çevik Ailesi yapılan temizlik hizmetlerden dolayı son derece memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür etti.
BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR
İskenderun belediyesi, hayata geçirdiği insan odaklı hizmetlerle vatandaşları ötekileştirmeden ve ayrım gözetmeden yaptığı çalışmalar kapsamında, yaşlı ve kendi işini göremez durumda olan vatandaşlar için başlattığı evde temizlik hizmetlerini devam ettiriyor. Sürdürülen çalışmalar kapsamında belediye temizlik görevlileri tarafından yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde periyodik temizlik ve bakım hizmetleri veriliyor.
ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE YAPILIYOR
Günlük rutin işlerini yapmakta zorluk çeken yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatan belediye ekipleri, yaşlılar için hem sağlıklı bir yaşam hem de ferah ve temiz bir ev ortamı sunuyorlar. Ayda yaklaşık 25 yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşın yararlandığı temizlik hizmetleri, belediye ekiplerinin daha önceden belirlediği ve talepler üzerine yönlendirdiği temizlik ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.
HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR
Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Vatandaşların evlerini temizleyerek, hane halkının bir nebze olsun rahatlamasını sağlıyoruz. Belediye olarak oluşturduğumuz evde temizlik hizmetleri kapsamında yaşlı, kendi işini göremez ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit edip, onlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER