Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKaymakam Sarı Futsal İl Şampiyonunu ağırladı…

Kaymakam Sarı Futsal İl Şampiyonunu ağırladı…

Okul sporları il futsal müsabakalarında Hatay şampiyonu olan Özel Bilim Koleji takımı başarı mutluluğunu ziyaret ettiği Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile paylaştı.

Eğitimdeki kalitesini sporda katıldığı branşlarda da sürdüren Özel Bilim Koleji, kupa hedefi ile çıktığı bu yolda Futsal Genç erkekler A kategorisinde il birincisi olarak bir kupanın daha sahibi oldu.

Futsal İl Şampiyonluğunda, rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan Özel Bilim Koleji takımı, kupalarını Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya götürdü. Arsuz Kaymakamı Sarı konuk ettiği Özel Bilim Koleji Futsal il şampiyonu takımının kupa sevincine ortak oldu.

Futsal İl Şampiyonu olan Özel Bilim Koleji takımını kutlayarak başarılarının devamını dileyen Kaymakamı Sarı, gruplarda da kupayla dönmelerini istedi.

Şampiyon takım ve yöneticilerini makamında kabul eden Kaymakam Sarı, Hatay’ı Arsuz’dan Özel Bilim Koleji’nin temsil edecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kendini Bilime Adayan Kadınlar Harekete Geçti
Okulun Kurucu Müdürü Salih Yazgan, üç senedir il finaline kadar gelebilen ve bu yıl şampiyonluk kazanan bölgenin tek okulu olduklarını belirterek, bu süreçte yakalanan bu başarıda, çalışma, azim, hırs, disiplin ve okuldaki aile ortamının etkili olduğunu söyledi.

Salih Yazgan, gelenek haline gelen bu başarılardan dolayı başta Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Alıcı olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerini kutlayarak “Sporun bütün güzelliklerini sevgi, barış ve kardeşlik içinde öğrencilerimizle birlikte yaşamak istiyoruz. Biz de bu mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik. Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Hedefimiz, Türkiye şampiyonluğudur” dedi.

Ziyarette Sarı, sporcuları, çeşitli hediyelerle ödüllendirmeyi de ihmal etmedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER