Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKIRIKHAN’LI KARETE ŞAMPİYONLARI AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

KIRIKHAN’LI KARETE ŞAMPİYONLARI AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Kırıkhan’ın ismini Türkiye arenasında duyuran Karete şampiyonları, onurlarına verilen yemekte ilçe idari amirleriyle bir araya geldiler.

Antalya’da yapılan Budokaido, Kyokushin, Ashihara Kata ve Kumite Türkiye Şampiyonasında ilçemize 3 Türkiye birinciliği, 1 Türkiye ikinciliği, 3’de Türkiye Üçüncülüğü kazandıran Kırıkhan Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları dün akşam onurlarına verilen yemekte ilçe idari amirleriyle bir araya geldiler.
Kırıkhan Kaymakam Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Özkan, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Temel Aday, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bestami Gündüz, Kırıkhan Olay Gazetesi İmtiyaz sahibi İ. Mehmet Bilgin, Kırıkhan Belediyesi Spor Koordinatörü Sinan Ekiz, Karete Hocası Ali Çeltik ve şampiyon sporcuların katıldığı yemekte başarıları ve şampiyonlukların devam etmesi için düzen ve disiplin içerisinde daha çok çalışılması gerektiği dile getirildi.

İlçede spor faaliyetlerinin açılan 11 branştaki kurslarla daha etkin hale getirildiğini ve 7 den 70’e her yaştan insanın spor yapma imkanına kavuşturulduğunu belirten Kaymakam Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz bu etkinliklerin daha genele yaygınlaştırılması için bir takım çalışmalar yapıldığını ve daha farklı yapılacak çalışmalar üzerinde fikir oluşturmaya çalışıldığını belirttiler.

Genç karatecilerle bol bol sohbet eden ilçe idari amirleri gecenin sonunda topluca bir fotoğraf çektirerek sporculara olan desteklerinin her zaman devam edeceğini vurguladılar.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER