Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“ MHP Lİ İBRAHİM GÜL BEY BİZİM DAVA ARKADAŞIMIZDIR”

“ MHP Lİ İBRAHİM GÜL BEY BİZİM DAVA ARKADAŞIMIZDIR”


Ak parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve İlçe teşkilatıyla birlikte Gazeteciler cemiyetini ziyaret etti.
Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda şahsıma verilen Büyükşehir Adaylığını başkanlığa çevirmek için yoğun bir çaba harcayacağız Ben Çiftçi bir ailenin evladıyım. Öğretmenlik mesleğimi yaptığım sürede ailemizin kurmuş olduğu şirketin başına geçerek öğretmenlikten istifa ettim. Toprağı çok iyi bilir ve memleketimize olan bağlılığımızı en iyi şekilde yerine getirmek için çaba harcayacağız dedi.
İskenderun Belediye Başkan adayının kesinleşip kesinleşmediği sorusuna cevap veren Büyükşehir Başkan adayı İbrahim Güler şuanda İskenderun dahil 15 ilçelerimizin adayları açıklanmamıştır dedi.
MHP ile Hatay ittifakı sorusu üzerine İbrahim Gül bizim için çok önemli bir çalışma arkadaşımız. MHP’nin önemli ve etkili bir ismidir. Ankara’da genel başkanlarımızın görüşmeleri sonrasında genel bir çerçeve netliğe kavuşacaktır. Ancak şunu söyleyebilirim ki MHP li İbrahim Gül bey bizim dava arkadaşımızdır onunla birlikte yol yürümekte bizim için şereftir dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER