Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Zaman, ucuz siyasi polemiklerin zamanı değil…"

“Zaman, ucuz siyasi polemiklerin zamanı değil…”

Hatay eski Milletvekili, İYİ Parti Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Şefik Çirkin, geçtiğimiz hafta sonunda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, katıldığı bir Şehit cenazesi sırasında yöneltilen saldırıyı değerlendirirken, “Linç! Yapılmak istenen budur. Zaman, ucuz siyasi polemiklerin dönemi değildir” uyarısı yaptı.
Eski Milletvekili Şefik Çirkin’in değerlendirmesi aynen şöyle:
“Linç! Yapılmak istenen budur. İstisnasız her siyasi parti liderine, her kanaat önderine yapılan linç girişimin şiddetle kınarım Sayın Kılıçdaroğlu’na yapılanı da kınıyorum. Bu ülke Maraş’ı, Çorum’u, Sivas’ı yaşadı. 40 yıldır çok provokasyon gördüm, hatta kimine müdahalem oldu. Dörtyol, Antakya gibi… Bu da öyle bir şeydi.
‘Şehit yakınları var’ diyorlar, bilemiyorum. Doğru mu? Ama varsa bile, bu onların işi değil. Ayrıca Şehidin hatırı var, yakınlarına laf söylenmemeli. Devletin en üst yetkililerinin olduğu bir ortamda, 300-400 kişiyi saatlerce durduramamak çok ilginç! Yorum yapanlardan ricam, büyük resme baksınlar. Bu mesele, topyekûn tüm siyasi partilerin ve milletin meselesidir. Zaman, ucuz siyasi polemiklerin zamanı değildir. Benim partim, senin partin noktasını çoktan aşmışız çünkü. Herkese en derin saygı ve sevgilerimle.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER