Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelZÜBEYDE HANIM HEYKELİNE ANNELER GÜNÜ ÇELENGİ

ZÜBEYDE HANIM HEYKELİNE ANNELER GÜNÜ ÇELENGİ


Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun İlçe Kadın Kolları yönetimi ve partililerle birlikte anneler günü dolayısıyla Atatürk’ün Annesi Zübeyde hanımın heykeline çelenk bıraktılar.
Anneler günü münasebetiyle bugün CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Muhsine Korkmaz, yönetimi ve partili kadınlar ile Hatay Milletvekili Suzan Şahin Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım heykelinin önünde bir araya geldi.
Tüm annelerin nezdinde Atanın annesinin heykeline çelenk bırakan CHP’li kadınlar, saygı duruşunda bulundu ardından İstiklal Marşımızı okudular.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin her kadının anne doğduğunu ifade ederek “Dünyanın kuruluşundan buyan bütün insanları, dünyayı kucaklayan sarmalayan, sarıp kollayan, kişilerdir anneler. Tanrıdan sonra yaratma gücüne sahip, şefkat özelliği olan çok özel insanlardır. Sayın Zübeyde annemizin nezdinde tüm Türkiye ve dünya annelerinin, anneler gününü kutluyorum. Sizlere de hayırlı evlatlar nasip etmesini, huzurlu nice anneler günü geçirmenizi diliyorum” dedi.
Bu arada İskenderun Anneler Derneği de her anneler gününde olduğu gibi gelenekselleştirdiği Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Annesi Zübeyde Hanımın heykeline Başkan Nezihe Elibol önderliğinde çelenk sunumunu gerçekleştirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER