Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay2023'te Zafer Partisi Rüzgarı Esecek!

2023’te Zafer Partisi Rüzgarı Esecek!

Hatay il genelinde teşkilatlanma ve saha çalışmalarına aralıksız devam eden Prof. Dr. Ümit Özdağ liderliğinde kurulan, Zafer Partisi Hatay il başkanlığı çalışmaları ve kadroları hakkında bilgi paylaşımı yapmak için Hatay il binasında bir kahvaltı düzenledi.

Zafer Partisi Hatay il başkanı Adem Kaya ve il başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyelerinin de katılım sağladığı kahvaltı programında yöneticiler, gazeteciler ile tanışarak Zafer Partisi’nin son günlerde Hatay il genelinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

KAYA: BİZLER ZAFERE İNANARAK BU YOLA ÇIKTIK

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın Hatay’a yaptığı ziyaret sonrasında Hatay’da partilerine gösterilen büyük ilgi ve alakaya dikkat çeken Hatay İl Başkanı Adem Kaya; “Yaklaşık 10 gündür sürdürdüğümüz saha çalışmalarında, halkın partimize göstermiş olduğu teveccüh bizlerin ne kadar doğru bir yolda olduğunu göstermiştir. Pazar yerlerinde yaptığımız çalışmalarda hem esnafın hem halkımızın yaşadığı sıkıntılar ile hemhal oluyoruz, sorunlarını dinliyor, çözümlerimizi anlatıyoruz, ülkenin içerisinde bulunduğu durum ve yaşanan son siyasi gelişmeler Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ı haklı çıkarmıştır, bizler zafere inanarak bu yola çıktık, inanmış kadrolarımız ile yürüyoruz, ikna edilmişler değil, inananlar 2023 yılında yapılacak seçimlerde Zafere ulaşacaktır. Tüm ülkede olduğu gibi Hatay il genelinde biz bunu görüyoruz, 2023 seçimlerinin sürpriz yapacak partisi Zafer Partisi olacaktır.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER