Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberAli Babacan'ın Hatay Programı Belli Oldu!

Ali Babacan’ın Hatay Programı Belli Oldu!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, bugün Hatay’a geliyor. DEVA lideri Babacan’ın saat 13.00 sıralarında Antakya’da olması beklenirken, programa göre, 14.30’da Anemon Otel’de Partisinin Antakya ve Defne İlçe Kongrelerine katılarak birer konuşma yapması planlandı.

Ali Babacan Hatay’a Geliyor

Türkiye ekonomisinde bir dönem söz sahibi olan ve ekonomide parlak günler olarak tanımlanan sürecin kahramanı olan, DEVA lideri Ali Babacan, Partisinin Kongresi sonrası Antakya Uzun Çarşı’ya gidecek ve esnafla, halkla sohbetlerde bulunacak. Saat 18.30’da Defne ilçe binasının açılışını yapması beklenen Ali Babacan, daha sonra ATSO’yu ziyaret edecek ve geceyi ilimizde geçirecek. DEVA lideri Ali Babacan, yarın saat 11.30’da, Harbiye’de, yöre esnafı ve halkıyla sohbetlerde bulunacak, bunu, saat 13.00’te yerel basın temsilcileriyle buluşması izleyecek.

DEVA ÖRGÜTLERİ HAZIRLIKLI

Bugünkü Ali Babacan’ın Hatay ziyareti dolaysıyla, Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl Başkanlığı, Antakya ve Defne İlçe Başkanlıklarının günlerdir süren hummalı hazırlıkları sonucunda, DEVA liderinin adının geçtiği çeşitli ilginç videolar çekildi. Birinde, sarmaiçi yapan, “Aman meleğim, nasıl edeyim, seko seko gel yanıma” şarkısını seslendiren Antakyalı kadınların, “Ali Babacan gelecek, acaba Zeynep Hanım da gelir mi?” sözlerini Antakya şivesiyle ifade etmeleri, bir diğerinde ise Antakya Uzun Çarşı’da yöresel giysileriyle 3 esnafın tepsi kebap hazırlığı ve masada birlikte yemek yerken, “Keşke Ali Babacan da olsa, birlikte yerdik” sözleri yanı sıra, Z kuşağına hitabeden bir video çekimi de gerçekleştirildi.
DEVA lideri Ali Babacan’ın, saat 13.00 sıralarında Antakya Anemon Otel’e geçip dinlenmesi ve 14.30’da Partisinin İlçe Kongresinde konuşmasını yapması beklenirken, günün programı şöyle:
Saat 13.00, Anemon Otel’e gelişi
Saat 14.20, İlçe Kongresinde konuşması
Saat 16.30, Uzun Çarşı esnafı ziyareti
Saat 18.00, Defne’ye hareket
Saat 18.30, Defne İlçe Başkanlığı binası açılışı
Saat 19.30, ATSO ziyareti
DEVA lideri Ali Babacan, geceyi ilimizde geçirecek. Yarın da sabah kahvaltısı sonrası, saat 11.30’da Harbiye’de bölge esnafıyla sohbetlerde bulunacak. Bunu, saat 13.00’teki, yerel basın temsilcileriyle görüşme ve basın buluşması izleyecek. Ali Babacan, yarın öğleden sonra ilimizden ayrılacak.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER