Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberArsuz Belediyesine Bağlı Temizlik Ekipleri Yoğun Mesaide

Arsuz Belediyesine Bağlı Temizlik Ekipleri Yoğun Mesaide

Arsuz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha temiz bir Arsuz için yoğun mesai harcıyor ve saat gözetmeksizin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Normalleşme sürecinin başlaması ve uzun bayram tatili ile birlikte yazlık tatil bölgesi olan Arsuz’a vatandaşların akın etmesi kaçınılmaz oldu. Bu durum, gürültü ve çevre kirliliğini beraberinde getirdi.  Nüfusun üç, dört katına çıktığı ilçede gürültü ve çevre kirliliğinin artmaması, önüne geçilmesi adına alınan Arsuz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mesai saatleri gözetmeksizin temizlik çalışmalarını sürdürdü.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven:

“Mesai Saati Gözetmeksizin Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz”

Yaşadığımız bu zorlu pandemi sürecinde getirilen kısıtlamaların kaldırılması ve normalleşme sürecine girilmesinin ardından Arsuz, ziyaretçi akınına uğradı.

Yapılan temizlik çalışmalarına ara vermeden devam edildiğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven; “Temiz ve sağlıklı bir ilçe olma hedefi ve amacıyla, özellikle yaz aylarında nüfusun da artmasıyla ve huzuru için sadece temizlik anlamında değil, tüm alanlarda mesai saati gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve her zaman olduğu gibi sürdüreceğiz,” dedi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER