Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaTatil SeyahatÇadır Kamp Yerleri ve Fiyatları 2019 Ülkemizin Kamp Alanları

Çadır Kamp Yerleri ve Fiyatları 2019 Ülkemizin Kamp Alanları

Biletbayi seyahat ve yolculuk  portalı biletbayi.com sitesinde yer alan Ülkemizdeki çadır kamp yerleri ve fiyatları 2019 başlıklı haberi sizlere aktarmayı düşündük.

Ülkemiz, özellikleri bakımından bütün güzelliklerin faydalanabileceğiniz bir konumda bulunuyor. Denizi, doğası, havası, suyu her şeyi bambaşka.. Bu yıl ki tatilinizi kamp alanlarında geçirmek istiyorsanız, bu noktada Türkiye’deki en iyi kamp alanlarından bahsetmek istiyoruz.Çadır kamp yerleri ve fiyatları 2019 yılında ne oldu?Türkiye de kamp yapılacak yerler nerelerdir diye merak ediyorsanız yazımızda tüm sorularına cevap bulabileceksiniz. Çadırınızı yanınıza alarak, en iyi kamp alanları fiyatları 2019 yazımızda belirtilen kamp alanlarını ziyaret edebilirsiniz,

Türkiye’nin En İyi Kamp Alanları Fiyatları 2019

Çubucak Orman Kampı(Marmaris)

İnbükü Orman Parkı (Marmaris)

Çubucak orman kampı Çubucak Milli Parkı’nın içindedir.Marmaris Datça yolunun 23.kilometresindedir.Elektriği olmayan kamp alanlarından biri olan Çubucak Orman Parkı’nda elektrik kullanmak isterseniz günlük 13 tl  ödemeniz gereklidir.Burada plajda voleybol oynayabilir, yürüyüş yapabilir, yeşilliklerin tadını çıkartabilirsiniz. Karavanınızla gelerek de kamp yapabileceğiniz bu alanda eğlenmeniz için çeşitli aktiviteler mevcut.Çadır yeri fiyatı 51 tl dir.Karavan yeri kirala ise 61 tl dir.Bu ücretlere 13 tl elektrik ücreti dahildir.  Kampın iskele bölümü tuvalet ve çamaşır ihtiyaçlarının halledilmesi için ayrılmış durumda.

Gökova Orman Pakı (Gökova)

Gökova Orman Pakı (Gökova)

Ormanın içerisinde mutfak, çamaşırhane, elektrik, açık kapalı duş alanları, sıcak ve soğuk sular anı zamanda da marketin bulunduğunu düşünebiliyor musunuz? Muğla’da bulunan bu bölgede dilediğiniz gibi bütün imkanlardan faydalanarak kamp yapabilirsiniz. Fiyatlarının son derece uygun olduğu kamp alanında çadır başına 20 TL ödeyerek dilediğiniz gibi, tatil yapabilirsiniz. Denizin kenarında olan bu yerde keyifli yaz geçirmek sizin elinizde!

Kaş Kamping (Kaş)

Kaş Kamping (Kaş)

Kaş’ta bulunan bu kamp alanında çok eğleneceğinizi garanti ediyoruz! Marketin, restoranın ve sıcak suyun bulunduğu bu kamp alanı, ilçe merkezine çok yakın! Yabancı turistlerinde oldukça ilgisini çeken bu bölgede dilediğiniz gibi eğlenebileceksiniz! Deniz kenarına kurduğunuz çadırın fiyatları da bütçenize hitap edecek! Günlük olarak kişi başı 20 TL ödeyerek Kaş’ta kamp keyfini iliklerinize kadar yaşayabilirsiniz. Eğer kampı kahvaltılı olarak yapmak istiyorsanız, elinizi çabuk tutmanızı öneriyoruz! Toplam da 60 kişinin aynı anda konaklama yapabileceği burada çok eğleneceksiniz!

Kelebekler Vadisi (Fethiye)

Kelebekler Vadisi (Fethiye)

Fethiye’de kamp yapabileceğiniz en iyi kamp alanları listesinden bir tanesi de Kelebekler Vadisi’dir. Öğrencilere ayriyeten 5 TL indirim yapan alanda çok eğleneceksiniz. Toplamda 125 kişiye çadır imkanı sunan bölge, 10 dönümlük bir alana kurulmuştur. Çadırınız olmadan giderseniz de dilediğiniz gibi konaklayabilirsiniz. Çadır kurarken de eğitim alabilirsiniz! Fiyatları diğer bölgelere göre biraz daha pahalı olduğunu söyleyebiliriz. Günlük olarak 35 TL ücreti bulunan bölgeye eğer öğrenci olarak giderseniz, 30 TL ödeyeceğinizi hatırlatmak istiyoruz. Günün belirli saatlerinde misafirlerin yararlanması amacıyla ücretsiz duş, tuvalet ve elektrik bulunuyor.

Ada Kamping (Cunda)

Ada Kamping (Cunda)

Cunda, kamp yapabileceğiniz en güzel alanların başında geliyor. Buzdolabı, çamaşırhane, sıcak duş ve mutfağın bulunduğu bu ortamda en uygun fiyatlarda kamp yapabilirsiniz! Ayvalık’ın Cunda adasında bulunan bu alan, kamp yapmak isteyenlere çeşitli imkanlar sunuyor. Çadırda yatmak istemeyenler, tuvalet ve banyosu olan odaları kullanabilirler. Bununla beraber kamp yaparken, gezi, dalış turu ve tekneleri kullanabilirsiniz.

Yedigöller Milli Parkı (Bolu)

Yedigöller Milli Parkı (Bolu)

Buranın en önemli özelliği, çadırınızı kendiniz getiriyorsunuz. Elektriğin bulunmadığı bu doğa harikası yerde dilediğiniz gibi ateş yakabilir, kamp alanının tadını çıkartabilirsiniz. Yedigöller Milli Parkı, adından da anlaşılabileceği gibi, en çok tercih edilen parkların başında gelmektedir. Aynı anda 100 kişinin kamp yapabileceği alanda doğanın güzelliklerini yakından izleyebilirsiniz. Fiyat olarak da son derece uygun! Günlük olarak 10 TL ila 20 TL arasında değişen çadır fiyatlarıyla, uygun fiyatlarda kamp yapabilirsiniz!

Sundance Kamping (Antalya)

Sıraladığımız kamp alanlarına kıyasla oldukça pahalı olan bu yerin duşu ve tuvaleti bulunuyor. Kavak, söğüt ve çamların arasında bulunan bu kamp alanı sizi son derece mutlu edecek! Sadece çadırla kalabileceğiniz bu alanda akşam yemeği yemek istiyorsanız, günlük olarak 50 TL ila 70 Tl arasında ödeme yapmanız gerekiyor.

 

Pratik çadır kurulumu için videoya göz atabilirsiniz

Yaz tatili hayalleri kurduğumuz şu günlerde,umarız en iyi kamp alanları fiyatları 2019 yazımız güzel bir kamp tatili planlamanıza katkı sağlar.

Çadır kamp yerleri ve fiyatları 2019

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER