Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberCHP PM Üyesi Ali Mahir Başarır’dan Başkan Eryılmaz’a Ziyaret

CHP PM Üyesi Ali Mahir Başarır’dan Başkan Eryılmaz’a Ziyaret

 

CHP PM üyesi ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Hatay CHP Milletvekilleri  Serkan Topal , Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar ve CHP Samandağ İlçe Örgütü Samandağ Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdiler.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Eryılmaz Samandağ Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi. Heyet daha sonra Samandağ  Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’ni ziyaret ederek esnafla buluştu.

Samandağ  Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’nde açıklama yapan Başkan Eryılmaz:” Mersin Milletvekilimiz aynı zamanda Parti Meclis Üyemiz Sayın  Ali Mahir Başarır Samandağ Evvel Temmuz  programı için Samandağ’ımıza geldi,   hoşgeldiniz diyorum. Burada esnafımızla buluştuk. Samandağ’ın Küçük Sanayi Sitesi’ne  ihtiyacı var ve biz modern çağdaş bir sanayi sitesi kurmak istiyoruz. Dün Ankara’dan arkadaşlar geldi görüşme yaptık. 2 yıl gibi bir süre içerisinde Karma Sanayi Sitesi’ni Samandağ’a kazandırmak istiyoruz. ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER