Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberDörtyol İçme Suyu Şebeke Projesi'nde kullanılacak 136 milyon TL’lik hibe anlaşması imzalandı

Dörtyol İçme Suyu Şebeke Projesi’nde kullanılacak 136 milyon TL’lik hibe anlaşması imzalandı

Hatay BŞB Başkan Vekili Fedai Yücedal ve HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat, FRIT II kapsamında yapılacak “Dörtyol İçme Suyu Şebeke Projesi’nde kullanılacak 136 milyon TL’lik hibeye imza attı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Hatay’a sağlıklı, modern ve kaliteli bir gelecek inşa etmek için İLBANK A.Ş. koordinesinde yürütülen Türkiye’deki Mültecilere Yönelik Mali Yardım Programı (FRIT II) Belediye Projesi kapsamında toplam 136 milyon TL’lik hibeye imza attı.
Yoğun mesai ile hazırlanan ve hayata geçirilmesi için yapılan girişimler sonucunda FRIT II kapsamında elde edilen hibe ‘Dörtyol İçme Suyu Şebeke Projesi’nde kullanılacak. Ankara’da düzenlenen İLBANK ve Yerel Yönetimler Alt Finansman Anlaşması imza töreninde Hatay Büyük Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fedai Yücedal, HATSU Genel Müdür Vekili Muhammed İkbal Polat, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim ve İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük arasında 136 milyon TL’lik anlaşma imzalandı.
Ankara’da düzenlenen ve aralarında 15 büyükşehir belediyesinin bulunduğu İLBANK ve Yerel Yönetimler Alt Finansman Anlaşması programına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Avrupa Birliği Delegasyonu Türkiye Başkanı ve Büyükelçisi Nikolaus Meyer-Landrut ve Dünya Bankası Ülke Direktörü Auguste Tano Kouame katıldı.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER