Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaTatil SeyahatDünyanın En Güzel Plajları

Dünyanın En Güzel Plajları

Ankara Gezginleri sitesindeki habere göre işte Dünyanın En İyi Plajları;

Deniz,plaj,kumsal ve güneş yaz tatillerimizin olmazsa olmazlarıdır.Dünyanın en güzel plajları yazımızda sizlere,muhteşem görseller ile tüm dünyada ün kazanmış en güzel plajları aktarmak istedik.

En İyi Plajlar

Tatil ve seyahat konularında artık herkes tarafından otorite olarak kabul edilen Skyscanner Şirketi tarafından yapılan ve ziyaretçi görüşmeleri ile belirlenen en iyi plajları sizler için derledik.Bu harika plajlar sıralamasında ülkemizden de doğa şaheseri plajlar olması mutluluk verici…

Navagio Zakintos Yunanistan

Navagio Zakintos Yunanistan

Yunanistan’ın batısındaki Zakintos Adasında bir koydur.Kara yolu ile ulaşım mümkün değildir doğal olarak.Sadece deniz yolu ile ulaşılmaktadır.Koy’un bir miktar açıklarında batık bir gemi olması da, güzel bir detayıdır bu muhteşem koyun.

İztuzu Plajı Muğla

İztuzu Plajı Muğla

Skyscanner listesine giren ülkemizin plajlarından biri olan İztuzu Plajı,Dalyan tekne turu ile olağan üstü bir deneyim sunmaktadır ziyaretçilere.

 

Whitehaven Withsunday Adaları Avustralya

Whitehaven Withsunday Adaları Avustralya

Avustralya adalarının en büyüğü olan Withsunday Adaları,Whitehaven Plajı ile tüm dünyanın ilgisini çekmektedir.Denizinin berraklığı ve tertemiz geniş kumsalı ile fark yarata bir plajdır.

Kaputaş Plajı Kaş

Kaputaş Plajı Kaş

Antalya ilimizde Kaş ile Kalkan arasındadır.Serin ve turkuaz renkli suyu ile güzel bir manzara sunmaktadır.Ankara Gezginleri olarak ülkemiz içinde yüzdüğümüz en temiz ve berrak deniz suyu olarak belirledik Kaputaş Plajını.

 Balos Plajı Gramvousa Adası Yunanistan

Balos Plajı Gramvousa Adası Yunanistan

Lagün plajı olma özelliği taşıyan Balos,Gramvousa Adasının seyahat severlerin fazlaca tercih ettiği bir plajdır.

 

Bora Bora Fransız Polinezyası

Bora Bora Fransız Polinezyası

Fransa’nın Güney Pasifikteki deniz aşırı topraklarıdır, Bora Bora.Orjinali Tahiti dilindeki “Pora Pora” kelimesidir ve doğum anlamına gelmektedir.Adaya deniz ve hava yolu ile ulaşım mümkündür.

Ölüdeniz Fethiye

Ölüdeniz Fethiye

Muğla’nın Fethiye ilçesindedir.2006 yılında Dünyanın en iyi kumsalı seçilmiştir.Ölüdeniz Plajı Belcekız Koyunun içindedir

Palawan, Filipinler

Palawan, Filipinler

Filipinler’de bulunan Palawan Adası,sosyo-kültürel gelişmişliği çok düşük olmasına rağmen doğal güzellikleri ile her yıl milyonlarca turisti misafir etmektedir.

Playa San Miguel Ibiza İspanya

Bulunduğu bölgedeki bir çok adacığın doğası günümüzde bozulmuş olmasına rağmen, Ibiza Akdeniz’deki hatta belki de dünyadaki saklı kalmış en güzel plajları çevresinde barındırıyor. Bunlardan biri de San Miguel.

La Digue Seyşel Adaları

La Digue Seyşel Adaları

La Digue 2000 nüfusu olan Seyşel Adalarından biridir.Tabiat güzelliklerinin yanı sıra yerel hayatın farklılıkları ile de ilgi çeken bir adadır.

Patara Kaş Antalya

Patara Kaş Antalya

Patara Plajı, Patara Antik Kenti yakınında bulunan ve bu bölgedeki en büyük ve güzel plajlardan biridir. Patara kumsalı, çevredeki kumsalların en uzunu ve en görkemlisidir. 12 km uzunluğundaki kumsalın derinliği yer yer 200-300 metreye ulaşır.

Dünyanın en güzel plajları içinde hangisini en çok beğendiniz?Bu yaz hangisine gitmek istersiniz? 🙂 Yorumlarınızı bekliyoruz…

Sayfamızdaki gezi yazılarına ulaşmak için;Gezilecek Yerler

Haberin linki için;https://www.ankaragezginleri.com/dunyanin-en-guzel-plajlari/

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER