Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayGirişimcilerimizi Bekliyoruz!

Girişimcilerimizi Bekliyoruz!

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu, girişimcileri beklediklerini söyledi.

TÖSYOV Hatay’ı Destekleme Derneği’nin daveti üzerine DOĞAKA’nın projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Oğuz Alibekiroğlu, “Ajansımızın projelerinden yararlanmak isteyen girişimcilerimizi bekliyoruz. Bize gelin, Bize danışın ve öylece yatırımlarınızı yapın” serzenişinde bulundu.

Dernek Başkanı Tahsin Rende, DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu’nun katılımından dolayı teşekkür edip plaket verdiği toplantıda, Genel Sekreter Oğuz Alibekiroğlu, “Ajansımızda özellikle 34 yaş altı girişimcilere yönelik her  türlü destek projemiz var. Gelin bize danışın öyelece yatırımlarınızı yapın. Girişimcilerimizi bekliyoruz. Ajansımızdan dolayı özellikle Hatay Valimiz Rahmi Doğan, Hatay’a çok güzel eserler kazandırdı. Bir tanesi Meclis Kültür Merkezi. Bir diğer yatırım İskenderun’da eski Kaymakamlık binasının Müze’ye çevrilmesi. Ajansımızdan Hatay’a yatırım yapacak herkesin yapabileceği projelerimiz var. Şu an gelişen bir sektör Seracılık. Seracılık konusunda da çok güzel projelerimiz ve desteklerimiz var. Bakını şunu söyleyeyim, kedi, köpek maması üretmek için de projelerimiz ve desteklerimiz var” açıklamasında bulundu.

DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu, özellikle Hassa’da kurulacak Organize Sanayi Bölgesine dikkat çektiği konuşmasında, Hassa Organize Sanayi Bölgesinin Türkiye’nin en büyük Organize  Sanayi Bölgelerinden olacağını sözlerine ekledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER