Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay 2021 EXPO Projesi Çalışmalarına Üretici Kadınlardan Destek Geliyor

Hatay 2021 EXPO Projesi Çalışmalarına Üretici Kadınlardan Destek Geliyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından 2021 yılında kentte gerçekleşecek EXPO organizasyonunda, kadınların emeğine ve üretim gücüne büyük oranda önem verilecek. Tüm kurum ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle ortak çalışmaları sürdürülen Hatay 2021 EXPO, yemek kültürünün yanı sıra, birçok medeniyeti bir arada barındırması ve kültürel güzellikleri ile nam salmış olan Hatay’da 2021 yılında düzenlenecek. Hatay 2021 EXPO, bölge ekonomisi için büyük önem taşıyor.

Hatay 2021 EXPO Projesi Çalışmaları Devam Ediyor (Hatay 2021 EXPO Nerede Yapılacak?)

Üretim alanında kadın emeğinin artmasını amaçlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, ürünlerin global alanda hak ettiği değerlere ulaşması için kooperatifçiliğin önemine değindi.

Kooperatifleşme Kadınlara Güvence Sağlayacak

Tarlada, atölyede, bahçede veya evde üretilen ürünleri satmak isteyen kadınlar, kooperatifleşme ile kendilerine güvence sağlayacak.

Hatay 2021 EXPO Projesi Çalışmaları Devam Ediyor (Hatay 2021 EXPO Nerede Yapılacak?)

Hatay’ın tüm ilçelerindeki üretici kadınlara ulaşan Hatay Büyükşehir Belediyesi, kadınlara kooperatifleşmenin önemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Hatay 2021 EXPO’da Üretici Kadınların Emekleri Teşhir Edilecek

Bölge ekonomisi için büyük önem taşıyan Hatay 2021 EXPO’da, üretilen ürünlerin teşhir ve pazarlanması kooperatifler aracılığı ile gerçekleşecek. Konu hakkındaki kadınları bilgilendiren yetkililere kadınlar büyük ilgi gösterdi. 2021 yılında gerçekleşecek EXPO’ya güvenen kadınlar, ekonomide söz sahibi olmak istiyor.

Hatay 2021 EXPO için Bitki Üreticilerine Brifing Verildi

Geçtiğimiz günlerde, Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da yetişen tıbbi aromatik ve endemik bitkilerin tanıtımını yapmak ve global ticaret pazarına sunmak için bitki üreticilere brifing vermişti.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER