Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatay Beşiktaşlılar Derneği ‘Şampiyonluk’ Gecesi Düzenliyor

Hatay Beşiktaşlılar Derneği ‘Şampiyonluk’ Gecesi Düzenliyor

Hatay Beşiktaşlılar Derneği  organizasyonunda  gerçekleşecek olan kutlama şöleni Süper Lig şampiyonluk Kupası ve Ziraat Türkiye Kupası eşliğinde gerçekleşecek. Beşiktaş J.K.Yönetim Kurulu Üyesi  Hemşerimiz  Hakan Daltaban’ın da katılacağı Şampiyonluk kutlama şöleni Antakya şehir kulübünde 12  Temmuz 2021 Pazartesi günü saat: 19.03’te başlayacak.

Şampiyonluk kutlama şöleni biletleri Antakya ve İskenderun Kartal Yuvası Mağazalarından temin edilebilecek. Gecede Hatay’lı sanatçı Nihat Mugil sahne alacak.

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında Süper Lig şampiyonluğu ve  Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğunu doyasıya kutlayamadıklarını ifade eden Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, 2020-2021 futbol sezonuna damga vuran Beşiktaş’a  yakışır bir kutlama şöleni hazırladıklarının altını çizerek Beşiktaş’a gönül veren herkesi bu özel programa davet etti.

Başkan Yıldız ayrıca  Süper Lig şampiyonluk Kupası ve Ziraat Türkiye Kupasını göndererek kutlama şölenlerine renk katan Beşiktaş J.K. Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Beşiktaş Şampiyonluk Kutlama Şöleni rezervasyon için 0 544 318 31 03 nolu telefonu arayabilir.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER