Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay' da fark giderek kapanıyor

Hatay’ da fark giderek kapanıyor

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, partisinin seçim sonuçlarına itirazda bulunduğu Hatay’daki son durumu paylaştı. Kesin olmayan sonuçlara göre 3 bin 890 olan oy farkının itiraz sonrası incelemelerle birlikte 2 bin 866’ya gerilediğini duyuran Tiryaki, “Tek bir oyunuzun bile takipçisiyiz, umutluyuz” ifadelerini kullandı.

CHP’nin seçim sonuçlarına itiraz ettiği Hatay’da oy farkının 2866’ya kadar gerilediği açıklandı.

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Hatay’daki seçim sonuçlarına ilişkin yapılan itirazın ardından oluşan son durumu paylaştı. Tiryaki, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada oy farkının 3 bin 890’dan 2 bin 866’ya gerilediğini duyurdu.

Tiryaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Değerli Hataylı hemşehrilerim. Biliyorum çok merak ediyorsunuz. Genel Merkezimiz, avukatlarımız, Genel Başkanımız Özgür Özel’in görevlendirmesiyle Hatay’da olan milletvekillerimiz ve örgütümüzle birlikte itiraz süreçlerini işletmeye devam ediyoruz. Pazartesi sabahı 3 bin 890 olan fark bu sabah itibarıyla 2 bin 866’ya kadar geriledi ve süreç devam ediyor. Mücadelemizi sürdüreceğimizi sizlerle paylaşmak isterim. Gönlü bizimle olan vatandaşlarımız, tek bir oyunuzun bile takipçisiyiz, umutluyuz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER