Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay Havaalanı yalanlarınız sürecek mi?

Hatay Havaalanı yalanlarınız sürecek mi?

CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’ndaki pist çalışmalarının tamamlandığını ve 29 Mart’tan itibaren uçak seferlerinin başlayacağını duyurduğunu anımsattı.
Nermin Yıldırım Kara basın açıklamasında, Uçuşların başlamasından kısa bir süre sonra tekrar sorunlar olduğu ve yolcuların Hatay Havaalanı’ndan Adana’ya servis araçlarıyla taşındığının görüldüğünü söyledi.
 Milletvekili Yıldırım Kara, servis araçlarıyla Adana’ya taşınan yolcuların çektiği sıkıntıları dile getirerek; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Hatay’a gelerek 29 Mart tarihinden itibaren Hatay Havalimanını açtık dedi. Yurttaşlarımız biletlerini satın alıyor. Uçuştan birkaç saat önce İngilizce iptal mesajları geliyor. Yetkili bir yeri aradığında cevap verilmiyor. Yolcular arasında kanser olan, hasta olan, yaşlı olan yurttaşlarımız var. Büyük mağduriyet sonucunda mecburen Adana’ya gitmek zorunda kalıyorlar. Bunun da maddi bir külfeti var. Daha ne kadar aleni biçimde yalan söylemeye, umut tacirliği yapmaya devam edeceksiniz?” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER