Pazartesi, Nisan 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay'ın depremzedelerini unutmadılar

Hatay’ın depremzedelerini unutmadılar

Hatayspor‘un eski oyuncularından kaleci Münir ve Riberio, takımdan ayrılmalarına rağmen, depremde büyük yıkım yaşayan Hatay’ı unutmayarak, konteynerlerde kalan ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundular.
Bordo-Beyazlı Kulüpte yabancı oyuncuların tercümanılığını yapan İbrahim Emirleroğlu, Hatayspor’un iki eski oyuncusunun bu talebi üzerine Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum ile irtibata geçerek, konteynerlerde kalan ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettiler.
İbrahim Emirleroğlu, Faslı kaleci Munir ve Portekizli Riberio’nun isteğini yerine getirerek, Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum’la birlikte gıda paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdılar.
Hatayspor’un tercümanı İbrahim Emirleroğlu, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Kaleci Munir ve Riberio’nun kendisini arayarak, deprem sonrası zor şartlarda yaşayan insanlara yardımcı olmak istediklerini beyan ettiklerini söyledi.
Onların bu talebini yerine getirmek için Muhtar Rafet Yavrum’la beraber yerine getirdiklerini belirten İbrahim Emirleroğlu, “Hatayspor’a hizmet eden iki oyuncumuzun halen Hatay’ı ve Hataylıları düşünmesi bizleri duygulandırmıştır. Hataylı hemşehrilerimiz adına Munir ve Riberio’ya teşekkür ediyorum. Günümüzde birçok insanın yapması gereken katkıyı sağlamaları çok anlamlıdır” diye konuştu.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER