Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayHatay'lı Kuaför Avrupa şampiyonu

Hatay’lı Kuaför Avrupa şampiyonu

Reyhanlı ilçesinde  yaşayan erkek kuaförü Mehmet Kemal Kanat, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen Global Fashion Progress Uluslararası Eurocup‘ta Avrupa birincisi oldu.
Reyhanlı ilçesinde yaşayan 36 yaşındaki erkek kuaförü Mehmet Kemal Kanat, Avrupa birincisi olduğu yarışma için çok iyi hazırlandı ve Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen Global Fashion Progress Uluslararası Eurocup’a katıldı. Deneyimli kuaför Kanat, 14 yıllık mesleki tecrübesi ve yoğun çalışmaları sonucu Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen ‘Global Fashion Progress Uluslararası Eurocup’ta’ 22 ülke arasından bireysel ‘Old School’ saç kesim branşında birinci oldu.
Çalışmalarına 1,5 ay önceden yoğun bir şekilde başladığını söyleyen Kuaför Mehmet Kemal Kanat, “Mesleğimi 14 yıldır icra ediyorum. Türkiye’de daha önce tarihlerde İstanbul, Antalya, Adana gibi yerlerde derecelerim olmuştu. Bunun tecrübesi ve donanımlarıyla birlikte yurt dışına çıkmadan 1,5 ay önce yaptığımız çalışmalarla bunları bütünleyip, oradaki süreçte takım arkadaşlarımla geceyi gündüze katarak yaklaşık aralıksız 15 saat çalışarak provalarımızı yaptık” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER