Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberHatayspor, Taraftar Token İle Kripto Para Dünyasına Girmek İstiyor!

Hatayspor, Taraftar Token İle Kripto Para Dünyasına Girmek İstiyor!

Hatayspor Kulübü Başkanı Nihat Tazearslan, Boupendza’nın talipleri olduğunu, ancak Kulübün istediği rakamın verilmediğinin altını çizerek, “Takımda kalırsa da üzülmeyiz. Seneye daha yüksek paraya satarız” açıklaması yaptı.

 

Boupendza’nın talipleri olmakla birlikte, kesinleşmiş bir durum olmadığını söyleyen Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan, şöyle devam etti:

“Oyuncumuz için transfer teklifleri var. Ancak şu an için kesin bir şey yok. İstediğimiz, Onursal Başkanımızın telaffuz ettiği bir rakam var. Ona ulaşırsa, transfer gerçekleşir. Boupendza’nın talipleri var, ama kesinleşmiş bir durum yok. Çok iyi bir futbolcu. Tam bir gol makinesi, gol kralı oldu. Oyuncumuz, bizimle kalırsa üzülmeyiz. Boupendza’nın, takımda kalması durumunda yine gol kralı olacağını düşünüyorum. Bu kez iki katına satarız inşallah.”

Hatayspor Kulübü Başkanı Nihat Tazeraslan, Kulübün, kripto para dünyasına “Taraftar Token” ile girmek için çalışmaları olduğu bilgisini de verdi. Başkan Tazearslan, Bordo-Beyazlı camiayı, taraftarın aktif katılımıyla, dijital dünyada da öne çıkarmak istediklerini sözlerine ekledi.

Taraftar Token, size, Kulübünüzde yapılan anketlerde oy verme imkanı da kazandıran dijital maddi varlıklar olarak tanımlanıyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER