Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporHatayspor Teknik Direktörü Altıparmak'tan Hatayspor – Ümraniyespor Maçı Değerlendirmesi

Hatayspor Teknik Direktörü Altıparmak’tan Hatayspor – Ümraniyespor Maçı Değerlendirmesi

TFF 1. Lig’in 28. haftasında karşı karşıya gelen HataysporÜmraniyespor maçına ilişkin değerlendirmede bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, çok önemli bir karşılaşma olduğunu ifade etti.

Hatayspor Teknik Direktörü Altıparmak’tan Hatayspor – Ümraniyespor Maçı Değerlendirmesi

Hatayspor, evinde Ümraniyespor’u 2-0 mağlup etti.

Çok Önemli Bir Deplasman Takımına Karşı Oynadık

Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak “Çok önemli bir karşılaşmaydı bizim adımıza.

Özellikle şu anda bütün dünyayı saran ve bizleri de yavaş yavaş etkilemeye başlayan korona virüsün olduğu dönemde iki takımın oyuncularını, hocalarını, herkesi özverilerinden dolayı tebrik ediyorum.

Çünkü çok önemli bir olay. Tabii bu ortamda hem maça hazırlanmak hem de taraftarların yanımızda olmaması, maçtan önce bizim dezavantajlarımızdı. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar çok istekli ve arzuluydu.

Maçın ilk 10 dakikalık bölümünde kötü başladık diyebilirim, çünkü rüzgara karşı oynuyorduk, bir türlü oyunu oturtamadık. Rakibimiz de Playoff adına son şanslarını kullanıyor. Elinden ne geliyorsa, ne varsa hepsini sahaya yansıtmaya çalışıyor.

Çok önemli bir deplasman takımına karşı oynadık. Gerçekten çok iyi oyuncular var. İkinci yarının başında bulduğumuz gol hem bizi rahatlattı hem de oyunumuzu rahatlattı. Fikstürü en kötü olan takım biziz diyebilirim şampiyonluğa oynayan takımlar içinde.

Herkes bir hafta dinlenirken biz maçlarımızı iki üç günde bir oynamaya başladık. Hem Hatay’a hem taraftarlara sevdiğimiz herkese güzel bir 3 puan armağan ettik. Oyuncularımı kutluyorum oynayan oynamayan herkesin bu galibiyette emeği var. 6 tane final maçımız kaldı” ifadelerinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER