Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun 1. Kitap Günleri Fuarı’nın Açılışı Yoğun İlgiyle Gerçekleşti

İskenderun 1. Kitap Günleri Fuarı’nın Açılışı Yoğun İlgiyle Gerçekleşti

İskenderun Belediyesi tarafından İskenderun Anıt Alanında  düzenlenen 1.Kitap Fuarının açılışı yoğun katılımla gerçekleşti.

İskenderun 1. Kitap Günleri Fuarı’nın Açılışı Yoğun İlgiyle Gerçekleşti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da İskenderun 1. Kitap Günleri Fuarının açılışına katılan isimler arasında yer aldı.

İskenderun 1. Kitap Fuarının açılışına Ak Parti Hatay milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Hüseyin Yayman, Hüseyin Şanverdi, Hatay Valisi Rahmin Doğan,  İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İlçe Belediye Başkanları, protokol üyeleri, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

 100 Yazar,70 Stant Ve 180 Yayınevi Buluştu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” 100 yazar,70 stant ve 180 yayınevlerinin katıldığı  dopdolu bir programa sahip olan 1. Kitap Günleri 16 Şubat akşamına kadar sürecek. Kitap günlerinde yazarlarımız okurları ile buluşacak. Ayrıca söyleşi programlarımda düzenlenecek. Özellikle gençlere okuma sevgisi aşılamaya yönelik olarak düzenlenen Kitap Günleri’nde birçok ünlü yazar kitaplarını imzalayacak, okurlarıyla söyleşilerde bulunacak”  ifadesinde bulundu.

İskenderun 1. Kitap Günleri Fuarı’nın Açılışı Yoğun İlgiyle Gerçekleşti

İskenderun 1. Kitap Fuarının açılışı protokol üyelerinin konuşmalarının ardından gerçekleşti.  Protokol üyeleri ile birlikte Kitap fuarını gezen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, kitap okuyan toplumların ekonomik, sosyal ve kültürel yönden daha da geliştiğine dikkat çekerek, her yaştan insanlara kitap okuma tavsiyesini verdi.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER