Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun Haberİskenderun Atatürk Anıt Alanı 1. Kitap Günleri Fuarı için Hazırlanıyor

İskenderun Atatürk Anıt Alanı 1. Kitap Günleri Fuarı için Hazırlanıyor

Kitap Aşkına” sloganıyla İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen İskenderun Belediyesi 1. Kitap Günleri için İskenderun Atatürk Anıt Alanı ‘nda hazırlıklara başlandı.

İskenderun Atatürk Anıt Alanı 1. Kitap Günleri Fuarı için Hazırlanıyor

Hatay’ın İskenderun ilçesinde ilk kez düzenlenecek olan 1. Kitap Günleri Fuarı’nda on günlük süre içerisinde yüz yazar, 70 stantla 180 yayınevine ev sahipliği yapacak.7 Şubat Cuma günü açılışı yapılacak Kitapseverlerin büyük bir memnuniyet ve heyecanla beklediği, İskenderun 1. Kitap Günlerinin yer alacağı büyük çadırın kurulumu, Atatürk Anıt Alanında başladı.

İskenderun’da Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Devam Edecek

Bulunduğumuz teknoloji çağında okuma alışkanlığı ve kültürünün sürdürülebilir olması için böylesine büyük ve önemli bir program düzenlediklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sosyal ve kültürel etkinlerle devam ettiklerini, birbirinden değerli yazarları okurlarıyla buluşturacaklarını dile getirdi.

Başkan Tosyalı, “Okumak, teknoloji çağında daha fazla önem kazanıyor çünkü bilgisayarın, telefonun hâkim olduğu bir çağda; her yaştan insanımızın okumaya yönelmesi ve okuma alışkanlığı edinmesinden daha güzel bir şey olamaz” ifadesinde bulundu.

7’den 70’e her yaştan kitapseverin davetli olduğu etkinliğe 7-16 Şubat 2020’de 180 yayın evi ve 100 yazar katılacak. İskenderun Belediyesi tarafından fuarın sona ermesi ile birlikte kurulan çadır sökülerek Atatürk Anıt Alanı eski haline dönüştürüleceğini de bildirildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER