Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Ömer Bitargil, yüzyılın felaketi sonrasında belediyeleri devralmanın kolay olmadığını belirterek Başkan adayları Süleyman Sırrı Bahadırlı’yı yürekli hareketinden dolayı tebrik etti.

 

 

 

İyi Parti Hatay Milletvekili Şefik Çirkin de 40 yıldır değişen bir şeyin olmadığı Arsuz’da değişimi gerçekleştirecek bir adayı kamuoyuna sunduklarını ifade ederek “İktidar ve yerel iktidarın bugüne kadar vatandaşların dertlerine çare bulunmadığı bir dönem yaşıyoruz. Bunun kırılması gerek. Seçmene, milletimize üçüncü bir yol, bu iki siyasi kampın haricinde, mezhebe, sağa-sola göre oyların değerlendirilip verilmediği, hizmete göre, hizmet edecek insana göre, oy verildiği ve vatandaşın hizmet alabileceği bir düzene ihtiyaç var” diye konuştu.

GFhMvmzWQAAiFKj

İYİ Parti Arsuz Belediye Başkan adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı yaptığı konuşmada şunları söyledi.

i “Arsuz sevdamıza destek olmak için çıktığımız bu yolda Arsuz’u tam olarak anlayabilmemiz, potansiyelini tam olarak görmemiz gerekiyor. Arsuz halkıyla yaptığım görüşmelerde belediyeden beklentilerinin ne kadar düşmüş olduğunu gördüm. Arsuz’un tam olarak potansiyelini ortaya çıkartacağız, vatandaşın da beklentilerinin standartlarına çıkartacağız. Arsuz bölgemizin incisi, Hatay’ımızın cennet toprakları. Arsuz sadece deniz kenarında bir ilçe değildir, Arsuz tarımdır, üretimdir, gastronomidir, kültürdür, turizmdir ve inanılmaz bir tarihtir. Doğasıyla, deresiyle ormanlarıyla müthiş bir coğrafyadır. Bu coğrafyanın kıymetini bilmek, bu coğrafyayı hak ettiği yerlere getirebilmek adına biz bu yola çıktık