Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay Haberİyi Partili Hatay'lı  kadınların Hedefi  Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak

İyi Partili Hatay’lı  kadınların Hedefi  Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak

İl başkanı şefik Çirkin, İyi Partili kadınların çalışmaları hakkında şu bilgileri paylaştı:

İYİ  Partili  kadınlar  faaliyetlerde  dur durak bilmiyor. İyi  Partinin  Genel  Başkanının  kadın  olması  teşkilatta  bulunan  hem yönetici  hem üye  tüm kadınlarda  ayrı bir heyecan  ve çalışma azmi vermektedir.


               Partinin tüzüğü  gereği  kadın kontenjanı  yüzde 25  olmasına rağmen şuan ki teşkilatta  bulunan kadın sayısı yüzde ellilere  varmaktadır. Bu sayı ne kadar  attırılması ve ülkemizdeki  kültür ve refah seviyesi de yükselecektir.
               İl  Toplumsal  Politikalardan  sorumlu  başkanımız  Sayın  Zerrin Albayrak  önderliğinde  15  ilçede  bulunan ilçe başkanları ile istişare ederek  milli ve dini bayramlarda, özel   günlerde  bir çok etkinliğe  imza  atmaktadır. Bazen  Çevre  günlerde  farkındalık  yaratmak amaçlı  faaliyetler gerçekleştirilirken  bazen de  engellilerle  alakalı  faaliyetler düzenlenmektedir. Bu konudaki  hassasiyet   fazlasıyla  önemli olduğundan  Sayın Zerrin Albayrak   işitme  engellilerle alakalı  işaret dili eğitimi dahi almıştır.

                 Şehit  ailelerini de unutmayan ve düzenli  ziyaretlerde bulunan  teşkilatlarımız , deprem , sel  ve yangın  gibi afetlerde de zarar gören vatandaşlarımıza ziyarette  bulunup gerekli olan yardımları tespit edip  teşkilat adına adreslerine teslim etmektedir.
                 Ailenin temel taşı olan kadınlarımız , ülkemizin de temel taşlarıdır.
                 Genel  Başkanı  kadın olan partimizin kadın üyeleri ve yöneticileri  bu hassasiyetleri ile faaliyetlerine ve hizmetlerine devam etmektedirler.
                  Tüm teşkilatlarımızın  tek hedefi   Genel Başkanımız  Sayın  Meral  Akşener  Hanımefendiği   Cumhurbaşkanı yapmak  ve  güzel ülkemiz i en iyi kadrolara teslim edip, feraha kavuşturmaktır.Bunun içinde gerekli tüm çalışmalar  hassasiyetle  yapılacaktır.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER