Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberKarate Milli takım seçmelerine Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünden 15 sporcu...

Karate Milli takım seçmelerine Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünden 15 sporcu katıldı.

Şanlıurfa ilinde yapılan karate şampiyonası milli takım seçmelerine ilimizi temsilen Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünden 15 sporcu katıldı.
Bu konuda yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;
Türkiye Ümit Genç ve U-21 Karate şampiyonası Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmeleri , 12-18 Temmuz 2021 tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapıldı. Hatay ilini temsilen Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü sporcuları, 15 kişilik kafile ile katıldı.
Şanlıurfa yapılan Türkiye Ümitler & Gençler 21 yaş altı Karate şampiyonasına katılım ; 56 il 37 kulüp 1881 sporcudan oluştu . Gençlerde 100 sporcunun içinden 48 kiloda Antakya Belediyesi Sporcusu Gülnaz Nur Çelikkol 3. Olmayı başardı.
Karate Antrenörü Mehmet Karagöz yaptığı açıklamada “Türkiye Karate Milli Takım seçme müsabakasında 2 maç alan Sporcumuz 3. maçında elinden sakatlandı ve maça devam edemedi seçmeleri kazanan sporcumuz yapılacak olan Balkan ve Hazal ülkeleri uluslararası maçlarda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Bu şampiyonaya gitmemizde emeği geçen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a ve Spor Müdürü Erhan Önal’a, Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü yönetici ve idarecilere teşekkür ederiz. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkür ederiz” dedi.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER