Çarşamba, Mayıs 8, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayOtizmli çocuklar unutulmaı

Otizmli çocuklar unutulmaı

Dörtyol ve Belen ilçelerinde, Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

Dörtyol ilçesinde, Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından Zübeyde Hanım Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nda gerçekleştirilen etkinlik, otizmli çocuklar ve ailelerinin yüzlerinde tebessümler oluşturdu.

Etkinlikte, otizmli çocuklar için özel olarak düzenlenen sesli müzik oyunları ve spor aktiviteleri, katılımcıların büyük ilgisini çekti. Renkli ve eğlenceli etkinlik, çocukların hem eğlenip hem de öğrenmelerini sağladı.

Belen ilçesinde ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Sebati Günenç İlkokulu’nda düzenlenen etkinlikte otizmli çocuklar sahne aldı. Dans gösterisiyle katılımcıları büyüleyen çocuklar, gösterileriyle takdir topladılar.

Farkındalık amacıyla kırmızı renk giyen otizmli çocukların etkinliğine, öğretmenler ve aileler de büyük ilgi gösterdi. Katılımcılar, etkinliklerin otizmli çocukların topluma entegrasyonu ve farkındalığın artırılması açısından önemli olduğunu vurguladılar.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER