Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayProtokol Üyeleri Bir Araya Geldi

Protokol Üyeleri Bir Araya Geldi

Genel Merkezi ilimiz Hatay’da olan, kısa adı TÖB-SEN olarak tanımlanan Tüm Öğretmenler Birliği Sendikası’nın Genel Başkanı ile Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, Ankara’da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile ayrı ayrı görüştü.
Görüşmeye, Hatay Milletvekili, öğretmen kökenli Serkan Topal aracılık etti. TÖB-SEN Genel Başkanı Deniz Ezer ve kurucu üyelerin katılımıyla gerçekleşen görüşmede, Milli Eğitim Bakanlığı’nın öğretmenlerle ilgili “Uzman-Başöğretmen” tanımlamaları için sınav konusu masaya yatırılırken, TÖBSEN adına şu kısa paylaşım yapıldı: “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Öğretmenlik Meslek Kanunu konusunu istişare ettik. Bizleri ağırladıkları için teşekkür ederiz.”
TÖBSEN Genel Başkanı Deniz Ezer, ayrıca şu açıklamada bulundu: “TBMM’DE Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili basın açıklaması yaptık. Öğretmenlik Meslek Kanunu geri çekilsin. Kendisi de öğretmen olan Hatay Milletvekili Sayın Serkan Topal’a, katkılarından dolayı Sendikamız adına teşekkür ederiz.”
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER