Pazartesi, Mayıs 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberTugce Kandemir Antakya'ya geliyor!

Tugce Kandemir Antakya’ya geliyor!

Covid-19 salgını sürecinde gerçekleşemeyen konserler yeni normalleşme ile birlikte yeniden start alıyor.

Tuğçe Kandemir Antakya’ya geliyor!

Bir dönem oldukça hareketli konser trafiği yaşayan Antakya’da yeniden konserlerin başlaması sanatseverler arasında heyecanla karşılandı.

TUĞÇE KANDEMİR AMFİ TİYATRODA

Damga Organizasyon farkı ile Antakya’ya gelen Yeni Nesil postmodern müziğin vazgeçilmez ismi Tuğçe Kandemir 31 Temmuz Cumartesi Akşamı Sümerler Amfi Tiyatro Sahnesinde Sevenleriyle buluşacak. Youtube’da 150 milyona yakın izlenen Bu Benim Öyküm parçasıyla sosyal medyada biranda gündeme gelen Tuğçe Kandemir, Mersin Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği mezunu. Kendine özgün sözlerini ve müziğini notalara döken Tuğçe Kandemir ilk şarkısının ardından ‘Yanlış’ isimli parçasıyla sevenlerinden tam not alan bir isim. Yeni normalleşme ile Türkiye genelinde konserlerine devam edecek olan Tuğçe Kandemir ‘in Antakya’da ki konserinin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Yeni normalleşme ile birlikte konser programlarına start verdiklerini söyleyen Damga Organizasyon Yöneticileri Hasan Efe ve Nişanlısı Buse Çakır, Tuğçe Kandemir konseri ile başlayacak konser programlarının 28 Ağustos’ta Melek Mosso ile devam edeceğini vurgulayarak Eylül ve Ekim Aylarında Sürpriz konserler ile Antakya’lı sanatseverlerin karşısında olacaklarını belirttiler.

Tuğçe Kandemir Konser Bileti Rezervasyon için 0 532 232 26 54 nolu telefonu arayabilirsiniz.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER