Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaTatil SeyahatUcuz Uçak Bileti Nasıl Alınır?

Ucuz Uçak Bileti Nasıl Alınır?

Haydi gelin hep birlikte www.ankaragezginleri.com seyahat sitesinde yer alan  “Ucuz uçak bileti nasıl alınır?” konusuna bir göz atalım…

Hava yolu ile seyahat hem konforu hem de süre avantajı ile genellikle tercih edilmektedir.Ancak bazı kuralları uyulmazsa tatil paramızdan daha fazlasını ulaşım için harcamak zorunda kalıyoruz çoğu zaman.

Ucuz Uçak Bileti Alabilmek İçin Altın Kurallar

Bu yüzden uçak bileti alırken bazı noktalara dikkat etmek durumundayız.


Seyahat Tarihinde Esnek Olun

Pazartesi,Cuma ve Pazar günleri talep çok olduğundan bulacağınız bilet pahalı olmaktadır.Yola çıkacağınız tarihi buna göz önüne alarak ayarlayabilirsiniz.

Uçuş Saatinizi İyi Belirleyin

Her gün sabah 8-10 akşam 18-20 saatlerinden uzak durmaya çalışın.2 katını bulabiliyor fiyatlar.

Biletinizi Erken Alın

Biletinizi almak için sakın son günleri beklemeyin.Seyahat tarihiniz netleştiği an uygun bileti alın.Zira alınan koltuk sayısı arttıkça sizin bilet fiyatınız artar.Salı sabahları bilet almak için en uygun gün ve zaman dilimidir.Çünkü çoğu şirket ilk satışa Salı günleri çıkıyorlar.

Farklı Hava Yolu Şirketlerinden Fiyat Araştırın

Her şirket değişik rotalarda dönem dönem fiyat değişikliği yapabildiğinden sürekli tercih ettiğiniz şirket dışında alternatif şirketlerinde fiyatlarını incelemekte yarar var.

Ucuz Uçmak İçin Kurallar

Güzergahınızı İyi Belirleyin

Örneğin 3 değişik şehre seyahat edip gezeceksiniz.Elbetteki ilk şehri uçuşu en uygun olarak seçmenizde büyük fark olacaktır.Çok nadiren özellikle yurt dışı uçuşlarda aktarmalı seçenekleri de değerlendirmek iyi olacaktır.

Mil İle Uçun

İşiniz gereği yada çok seyahatten dolayı sık uçuyorsanız büyük avantaj sağlamaktadır.Pek çok kişi 2-3 yıllık bir puan toplamayla artık neredeyse ücretsiz uçacak duruma gelebiliyor.Bu nedenle hava yolu şirketlerinin ve kredi kartlarının mil puan özelliklerini mutlaka kullanın…

İyi uçuşlar 🙂

Haberin linki;https://www.ankaragezginleri.com/ucuz-ucmak-icin-altin-kurallar/

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER