Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayZan Galatasaray Şampiyonluğunu Kutladı

Zan Galatasaray Şampiyonluğunu Kutladı

Hatay’ın milli gururu Gökhan Zan, 6 yıl formasını giydiği Galatasaray Kulübü’nün elde ettiği şampiyonluğa doyasıya sevinemedi ve buruk bir sevinç yaşadı.
Gökhan Zan, gazetemize yaptığı açıklamada, 6 Şubat tarihinde ülkemizin 11 ilinde meydana gelen depremde, 50 binden fazla vatandaşımızın hayatanı kaybetmesi ve Hatay’da çok sayıda yakınlarının acısını yaşamaya devam etmesinden dolayı büyük bir gururla formasını giydiği Galatasaray’ın şampiyonluk sevinicini doyasıya yaşayamadığını söyledi.
Gönül verdiği ve büyük bir gururla 6 yıl formasını giydiği Galatasaray’ın 23. şampiyonluğunu kutlayan Gökhan Zan, “Büyük camiamız şanlı tarihine bir büyük başarı daha ekleyerek, Türkiye’de erişilmesi güç bir rekora imza atmıştır. En anlamlısı ise Türkiye Cumhuriyetimizin 100. yılında 23. şampiyonluğunu elde etmesi bu başarıyı daha anlamlı kılmıştır. Şampiyonlukta emeği geçen tüm Galatasaraylıları canı gönülden kutluyor, aynı başarıyı ülkemiz adına Avrupa kupalarında da sürdüreceklerine inanıyorum” diye konuştu.
Gökhan Zan, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremde Hatay’ın çok kayıplar verdiğini anımsatarak, “Acımız daha çok taze, Hatay’ın yaraları henüz sarılmamış durumda iken Hatay’ın evladı olduğunu unutmamalıyım. O yüzden buruk bir sevinç yaşıyorum” dedi.
DEPREMDE AĞIR HASAR ALAN HATAY’IN SESİNİ DUYURMAK İÇİN EŞİ MÜGE ZAN İLE BİRLİKTE CANLA-BAŞLA ÇALIŞTI
Hatayspor’un alt yapısında yetişerek, Beşiktaş ve Galatasaray’a kadar yükselen ve milli takım formasını giyen Gökhan Zan, iki sezonda Bordo-Beyazlı ekipte teknik direktör Ömer Erdoğan’ın yardımcılığını yapmıştı.
Hatayspor’dan ayrıldıktan sonra yurtdışına giderek teknik direktörlük kariyerini geliştiren Gökhan Zan, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız asrın felaketinde Hatay’ın sesini duyurmak için eşi Müge Zan’la birlikte canla-başla çalışmış ve yardım etmek için seferber olmuştu.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan genel seçimde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in isteği doğrultusunda Hatay’dan 2. sıradan milletvekili adayı olan Gökhan Zan, çok az bir farklı milletvekili olma şansını kaybetmesine rağmen Cumhurbaşkanlığı seçiminde de mücadelesini sürdürmüştü.
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER