Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberBayram ziyareti acı sonla bitti!

Bayram ziyareti acı sonla bitti!

 

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saatlerinde TEM Otoyolu’nun Gerede mevkiinde meydana geldi. Ankara yönüne giden Sefa Çelebi’nin kullandığı 34 FR 1452 plakalı kamyonet, Mustafa Kemal Palamut’un arızalanması nedeniyle emniyet şeridine park ettiği 50 AP 975 plakalı TIR’a arkadan çarptı.

Kazada, kamyonette bulunan Hacer ve Hilal Rabia Çelebi olay yerinde hayatı kaybederken, sürücü Sefa Çelebi yaralandı. Çelebi, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gerede Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.Hacer ve Hilal Rabia Çelebi’nin cenazeleri ise Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hacer ve Hilal Rabia Çelebi’nin cenazeleri memleketleri İskenderun’un Denizciler-Çamlık Mahallesi’ne getirildi. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hacer ve Hilal Rabia Çelebi’nin cenazeleri, Çamlık mezarlığında toprağa verildi.Camide ve mezarlıkta defin sırasında mahalle sakinleri ve diğer yakınları büyük üzüntü yaşadı. Aldığı yaralara rağmen cenazeye katılan ve taziyeleri kabul eden Sefa Çelebi’nin güçlükle ayakta durduğu gözlenirken eşi Hilal Rabia Çelebi’nin hamile olduğu öğrenildi.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER