Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelBiri Suriyeli iki kişi denizde boğuldu!

Biri Suriyeli iki kişi denizde boğuldu!


Hatay’ın Arsuz ilçesinde Gülcihan ve Karaağaç ve Dörtyol’un Dörttaş Plajında denize giren 4 Suriyeliden biri ile İskenderun Halk Kütüphanesinde güvenlik görevlisi boğulma sonucu hayatını kaybetti, bir Suriyeli de kayıp.

Edinilen bilgiye göre birçok vatandaş gibi Gülcihan sahilinde sabah saatlerinde serinlemek için denize giren bir Suriyeli dalgalara kapıldı. Çevredekilerin yardımıyla denizden kumsala çıkarılan ve adının Ali Al Derviş olduğu öğrenilen Suriyeli, olay yerine çağrılan 112 Acil sağlık ekipleri tarafından getirildiği İskenderun Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Aynı saatlerde Arsuz’un Karaağaç sahilinde denize serinlemek için giren 40 yaşlarındaki Yakup Köse adlı vatandaş da boğularak yaşamını yitirdi. İskenderun Halk Kütüphanesinde güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Yakup Köse’nin ikindi namazından sonra Belen’de dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildiği bildirildi.

Dörtyol’un Dörttaş plajında da denize serinlemek için giren 3 Suriyeli yüzerken boğulma tehlikesi yaşadı. İkisi kurtarılan Suriyelilerden birinin halen kayıp olduğu öğrenildi. Osmaniye’den Dörtyol ilçesine gelen Suriye uyruklu Malik Bedre (17), Muhammed Hilal (18) ve Yusuf Subat (18), balıkçı barınağı yakınlarında denize girdi. Bir süre sonra suda çırpınan gençlerin çığlıkları üzerine çevredekiler yüzerek yardımlarına koştu.

İ
Gençlerden Bedre ve Hilal, çevredekiler tarafından kıyıya çıkarıldı, Subat ise suda kayboldu. Sahil güvenlik ekipleri, kayıp gencin bulunması için çalışma başlattı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER