Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÇelik iş İsdemir işçisini bilgilendirdi…

Çelik iş İsdemir işçisini bilgilendirdi…


İsdemir’de uzun bir aradan sonra yetkiyi yeniden alan Çelik İş Sendikası Şube Sekreteri Mehmet Güngör işveren temsilcileriyle yaptıkları toplu sözleşme görüşmeleriyle ilgili çelik işçisini bilgilendirdi.
Çelik İş Sendikası İskenderun Şube Sekreteri Mehmet Güngör, İsdemir’de çelik işçisiyle bir araya gelerek, yeniden yetki alarak 3165 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşme görüşmelerinin ilk oturumunu işveren ile gerçekleştirdiklerini aktardı.
İşçilere İsdemir’de sendikasızlaşmanın verdiği zarara işaret eden Şube Sekreteri Mehmet Güngör İskenderun demir çelik Fabrikaların’ da çalışan 3165 işçiyi kapsayan 26. Dönem toplu iş sözleşme görüşmelerinin 01.01.2015 tarihinden bugünü kapsadığı, tarafların 75 maddenin 30 idari maddesinde karşılıklı anlaşma sağladığını anlattı.
Şube Sekreteri Güngör, İşveren ve İşçi sendikası kalan maddeler için 22 Ağustos’ta ikinci kez bir araya gelerek görüşeceğini de vurgulayarak “Şundan eminiz ki sizin geleceğinizle alakalı, hem maddi, hem manevi konularda elimizden gelini yapacağız. Bundan şüpheniz olmasın” dedi.
Bakkala 3. KOSGEB Girişimcilik Eğitimi…

Birlik ve beraberliğin olmadığı bir ortamı yaşadıklarını hatırlatan Çelik İş Şube Sekreteri Güngör “Allah kimseye böyle bir orta yaşatmasın. Çok şükür işveren de, sendika da birlikte karar aldılar. Oturumlarımız, birlik beraberlik ve kardeşlik içinde geçiyor. Temenni ediyoruz ki en kısa sürede, sözleşmemiz biter, 2015-16-17 sözleşmesi, 2018-19’un da yetkisini alacağız inşallah. Gene sözleşme masasında devam edeceğiz. Aylardır sizin sözleşmenizle alakalı çalışmamız devam ediyor. Emin olun ki, taslağımızda da görüşmelerde de olumlu şeyleri konuşuyoruz. İşveren temsilcilerine de teşekkür ediyorum masada, gerçekten birlikte beraber yürüteceği konusunda elinden gelen gayreti gösteriyorlar” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER