Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelCüneyt Özbey Çavdar Güven Tazeledi!

Cüneyt Özbey Çavdar Güven Tazeledi!

Tüm Bel-Sen Hatay Şubesi 10. Olağan Genel Kurulunu Arsuz ilçesinde gerçekleştirdi. Kongrede eski başkanlardan Müfit Cihnioğlu ile mevcut başkan Cüneyt Özbey Çavdır yarıştı.
Gerçekleştirilen kongreye üye ve delegelerin yanı sıra Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Eroğlu, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yavuz, CHP Arsuz ilçe Başkanı Faik Çekin ile Tüm Bel-Sen üyeleri katıldı.
Divan Başkanlığını Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yavuz’un yaptığı kongrede, saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından bir konuşma yapan Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Eroğlu, memurların toplu sözleşme hakkını savundukları için 26 yıl önce Tüm Bel-Sen’i kurduklarını belirterek, “Savaşın olmadığı, barışın ve kardeşliğin hüküm sürdüğü bir Türkiye dileği ile kongremizi selamlıyorum” dedi.
Sendika üyelerinin hakkını ne pahasına olursa olsun koruyacak kadar cesaret ve kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerini belirten Tüm Bel-Sen Hatay Şube Başkanı Cüneyt Özbey Çavdır, “Sendikasız demokrasi, toplu sözleşmesiz sendika olmaz diyerek başlattığımız mücadelemizde bugüne değin yüzlerce toplu sözleşme imzalayarak toplu sözleşme hakkını tanımayarak, yaptığımız toplu sözleşmelere müdahale ederken biz gerek meydanlarda gerekse hukuksal alanlarda bu hakkımız için mücadele ettik, Ulusal hukukta yollar tıkanınca konuyu uluslar arası yargıya taşıdık. Hukuk, yıllardır savunduğumuz ve fiili olarak ta uyguladığımız kamu emekçilerinin toplu sözleşme hakkına dair gereken kararı verdi. Artık tek yapılması gereken, grevli ve toplu sözleşmeli sendikal hakkımızı kabul etmek ve işverenlerimizle yaptığımız sözleşmelerimize yönelik müdahalelere son vermektir” dedi.
Faaliyet raporunun okunmasından sonra delegelere söz verildi. Delegelerin konuşmalarından sonra 2 liste ile seçime gidildi.
64 delegeden 58 delegenin oy kullandığı seçimde, mevcut yönetim Başkan Cüneyt Özbey Çavdar’ın listesinden 4, Müfit Cihnioğlu’nun listesinden ise 3 kişiden oluşan yönetim kurulu seçimi tamamladı.
Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine;
1-Cüneyt Özbey Çavdar
2- Müfit Cihnioğlu
3-Tayfur Vural
4-Behruz Aynacı
5-Önder Şimşek
6-Öznur Türkmen
7-Ali Öztürk

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER