Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGELENEKLERİMİZ BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜMÜZDÜR

GELENEKLERİMİZ BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜMÜZDÜR

Defne Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘’Ras-El Seni’’ etkinliği,bu yıl da tüm coşkusu ile kutlandı. Defne Gözde Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe, Defne Belediye Başkanı Opr. Dr. İbrahim Yaman,27. Dönem CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, CHP Defne İlçe Başkanı Ali Kemal Yeşiloğlu, Defneli Muhtarlar, geçmiş dönem milletvekilleri, CHP Hatay İl ve İlçe teşkilatları, Ünlü Tiyatrocu Hamdi Alkanvebinlerce Defneli katım gösterdi.Vatandaşlarla tek tek konuşan, bayramlaşan Yaman’a ilgi oldukça büyüktü.

Defne Belediyesi’nin ev sahipliğinde; Gülizar Işık ve Meriç Gültekin’in sunumları ile başlayıp; Yerel Sanatçı Semir Yalçın, Kadir Yeşilırmak, Kaldırım Topluluğu ve Nihat Mugil’in konserleri ile devam eden etkinlikte, geleneksel ikramlarda bulunuldu.

Hıncahınç dolan salona, alkışlarla giren Defne Belediye Başkanı Opr. Dr. İbrahim Yaman; ‘’Geleneklerimiz birleştirici gücümüzdür. Defneli vatandaşları bir arada görmekten dolayı çok mutlu ve çok heyecanlıyım.
Bizim öncelikli amacımız kültürümüz yaşatmaktır. Çocuklarımıza bizim kültürümüzü ne yapıp edip benimsetecek, gün geçtikçe bu bayramı onların da benimsediği kutladığı bir bayram haline getireceğiz. Çünkü bu bayramlarda insanlar bir araya geliyor. Sizlerin desteğiyle, sizlerin o kültürümüze gösterdiğiniz hassasiyetle inşallah hep beraber yaşatacağız.Katılımızdan dolayı hepinize çok teşekkür eder, bayramınızı kutlarım.”  dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER