Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel GÜZELMANSUR  HALKI MUHARREM İNCE’NİN MİTİNGİNE DAVET ETTİ

 GÜZELMANSUR  HALKI MUHARREM İNCE’NİN MİTİNGİNE DAVET ETTİ

 

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Erken Genel Seçimleri öncesinde çalışmalarını ara vermeden sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, 19 Haziran’da Hatay’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Hatay’da yapacağı büyük mitinge tüm Hatay halkını davet etti.

 

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, 19 Haziran’da Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Hatay’da yapacağı mitinge tüm Hataylıları davet etti. 19 Haziran Salı günü Defne İlçesi Şükrü Güçlü Köprüsü yanında yapılacak olan mitingte Hataylılarla buluşacak olan Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, burada son zamanların en kalabalık rekorlarını kırmaya hazırlanıyor.

 

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 19 Haziran Salı günü yapacağı mitinge tüm Hatay halkını davet eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, “Hatay tarihi mitinglerden birini yaşayacak. Türkiye için bir umut olan ve kısa sürede gerçekleştirdiği projelerle Türkiye’nin önünü açmak için Türk Milleti’nin umudu Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce 19 Haziran Salı günü saat 14.00’da Şükrü Güçlü Köprüsü’nde Hataylılarla buluşacak. Tüm Hatay halkına sesleniyorum. 13. Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce Türkiye’ye çağ atlatacak projeleriniKardeşlik Diyarı Hatay’dan tüm Türkiye’ye rekorlar kenti Defne’den bir kez daha duyuracak. Türkiye’nin aydınlık yarınlara kavuşabilmesi için, daha aydınlık yarınlara umutla bakabilmek için ve en önemlisi ülkemizde huzur ve barışı yeniden tesis etmek için hepinizi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin mitingine davet ediyorum. Bu miting Türkiye’de bir kez daha rekorlara imza atacak.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER