Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Hiç kimse vatandaşımızdan ve milletimizden büyük değildir"

“Hiç kimse vatandaşımızdan ve milletimizden büyük değildir”

 

CHP Kırıkhan’da Referanduma yönelik istişare toplantısı düzenledi.
Toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke, Veli Ağbaba, PM Üyesi Yıldırım Kaya, İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu,Hatay Milletvekilleri Birol Ertem, Serkan Topal, 24. Dönem Milletvekili Refik Eryılmaz, Belediye Başkanları, il ve ilçe Başkanları ile kalabalık ve coşkulu vatandaş topluluğu katıldı.
CHP Hatay Milletvekili Birol Ertem toplantıda yaptığı konuşmada, ” Yaklaşık 6 yıldır biliyorsunuz yaşanan Suriye savaşından dolayı ekonomisi ciddi anlamda zarar gören bir ilde Hatay ilimizde yaşıyoruz. Bozulan Hatay ekonomisini canlandırmak, kültürel açıdan, ekonomik açıdan Hatay’a ciddi anlamda katkı sağlayacak olan EXPO’yu İlimize kazandırdığı için ben Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.”dedi
Ertem konuşmasınıda şu görüşleri dile getirdi:
” Ülkemiz karanlık günlerden geçiyor, resmen karanlığın en koyu olduğu günleri yaşıyoruz. Ama bilin ki sevgili hemşerilerim aydınlık karanlığın en yoğun olduğu dönemden sonra başlar. 15 yıldır ülkeyi yöneten bir idare var, 15 yıldır hangi kanunu, hangi yasayı çıkaramadılar. Ülkeyi istedikleri gibi , istedikleri şekilde yönettiler. Ama şu anda önümüze Anayasa Paketi ile geldiler. Şimdi sizlere soruyorum hemşerilerim bu Anayasa paketi işsizliği mi çözecek, bu anayasa paketi ekonomiyi mi düzeltecek, peki bu Anayasa paketi terörü mü engelleyecek, peki bu Anayasa paketi çiftçilerimizin aldığı mazotun gübrenin fiyatını mı düşürecek. Hiçbir şeyi düşürmeyecek. Bir kişinin keyfe keder çıkardığı bir Anayasa paketi. Sevgili hemşerilerim, daha önceki seçim dönemlerinde de söyledim. Seçmen yanılabilir, seçmen hata yapabilir, seçmen çeşitli ekonomik kaygılarla istemediği yerlere oy verebilir veya seçmen tehdit edilerek yine istemediği yerlere oy vermek zorunda kalabilir kısacası yanılabilir ama ülkeyi yöneten idarecilerin yanılma lüksü yoktur. Eğer ülkeyi yöneten idareciler ben yanıldım diyorsa bu işi bırakması gerekir, bu işi bıraksın ki yanılmayan insanlar gelip ülkeyi yönetsin. İnsanlarımıza soruyoruz, vatandaşlarımızla görüşüyoruz, vatandaşlarımız korku içerisinde bize söylüyorlar ne yapacağız diye çünkü çok ciddi tehdit ve baskı altındalar. Ben vatandaşımıza, insanımıza ve milletimize şunu söylüyorum. Hiç kimse vatandaşımızdan ve milletimizden büyük değildir. En güçlü siyasetçinin siyasi gücü şu sizin iki parmağınızın arasındadır. Gelirsiniz oy verirsiniz siyasetçi gelir gelirsiniz oy verirsiniz siyasetçi gider. Hiç kimse sizden büyük değildir lütfen korkmayın. Sözlerime son verirken sayın Başbakana ve Numan Kurtulmuşa da bir çift laf etmek istiyorum, Düşünebiliyor musunuz sayın Numan Kurtulmuş çıkmış eğer bu ülkede evet oyu çıkmazsa referandumda terör bitmezmiş, o zaman şu ana kadar çocukları Şehit olan aileler size sormayacak mı? madem elinizde bir imkan var niye terörü bitirmediniz niye bu kanı durdurmadınız diye sormayacaklar mı? mutlaka soracaklar naçizane hem sayın Kurtulmuşa Hem de Sayın Başbakan’a bir tavsiyem var diz çökerek yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih etsinler. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve Saygılarımı sunuyorum”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER