Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMHP de liste belli oldu

MHP de liste belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İli Milletvekili Aday Adayları mülakatı 21’inde beklenirken, sürpriz bir şekilde adaylar açıklandı. Listede beklenen isimler yer alırken, kafadaki soru işaretleri birinci sırada kimin yer alacağıydı. Yapılan liste açıklamalarının ardından 1’inci sırada MHP Eski Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı yer alırken 2’nci sırada MHP’nin Hatay’daki bir başka önemli ismi olan İbrahim Gül yer aldı.
BEKLENEN İSİMLER ADAYLIĞA SEÇİLDİ
Listenin 3’üncü sırasında Mehmet Çağrı Çetin yer alırken 4’üncü sırada Adnan Akdaş, 5’inci sırada Orhan Namık Mursaloğlu, 6’ncı sırada Dilek Demirdöven, 7’nci sırada Bekir Akkar, 8’inci sırada Recep Tuncay, 9’uncu sırada İlhami Boşça 10’uncu sırada Hüseyin Üçler ve 11’inci sırada Uygar Polat yer aldı.
İBRAHİM GÜL: BİZLER DAVANIN NEFERİYİZ
Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, yaptığı açıklamalarda, listenin Hatay halkına hayırlı olmasını diledi. İbrahim Gül sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, “
24 Haziran 2018’de yapılacak Milletvekilliği seçimlerinde seçime katılacak MHP aday listeleri bugün itibari ile belli olmuştur. Milletvekili aday listesinde olan ya da liste dışı kalan arkadaşlarıma ve tüm gönüldaşlarıma çağrım şudur; Bizler bir davanın neferleriyiz, dava insanı olmak yüksek haslet ve haysiyet gerektirir, yaralı vicdanlar, bayağı hırslar, bayat hevesler, dağınık arzular davayla bağdaşmaz. Daima görülen ve yaşanılanlardan üstün bir dünya tasarlamak, bunun için çırpınmak, yalnızca bir ülküye sevdalanmış yüreklerin harcıdır. Bizler gönlümüzün nirvanasında yaşadığımız Ülkü aşkını, hedefe vardırmak için ‘son nefes’e kadar diyerek yemin etmiş, and içmişiz. Unutmamalıyız ki; Nefsine tutsak düşüp dolduruşa gelenler ve altından kalkamayacağı laflar edenler yel değirmenine sefer düzenleyen biçareler gibidir. Ümitlerin harekete geçtiği, heyecanların ivme kazandığı, milli kurtuluşa sayılı günlerin kaldığı bugünlerde şahsi hesap yapmadan gayretimize hız kazandırarak devam etmeliyiz. Umutların tütün yaprakları gibi kurutulduğu şu zaman diliminde, mücadeleyi köstekleyen tüm engel ve bahaneleri çiğneyeceğiz. Her zaman yaptığımız gibi MHP Genel Başkanı ve Teşkilatının Milletvekili listesi namusumuzdur diyerek çalışacağız. MHP Hatay Milletvekili aday listemiz, Ülkemize, Milletimize, Teşkilatımız ve Hatay halkına hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER