Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelNebih Nafile’den sımsıcak hikayeler

Nebih Nafile’den sımsıcak hikayeler

Dördüncü şiir kitabı ile toplamda 14 bin okuyucuya ulaşan Nebih Nafile bu kez çocuk kitabı ile güzel bir başlangıç yaptı. Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünce öğretmenler arasında yapılan yarışmada ikincilik ödülü alan öykünün de içinde yer aldığı kitap yedi öyküden oluşuyor.

Bombili’nin Kedileri, çocuk okurların keyifle okuyacağı sımsıcak hikayeler içermekte olup 9-12 yaş grubuna hitap ediyor. Koza Yayın yöneticisi Dr. Özgün Karaca’nın yayına hazırlık sürecinde katkıda bulunduğu Bombili’nin Kedileri özel olarak ressam Gül Oralı tarafından resimlendirildi ve ilk olarak 2.HATAY kitap fuarında okurlarıyla buluştu.

Bombili aslında sen, ben, annemiz, babamız… Yani hepimiz aynı zamanda bir bombiliyiz… Bombili, tombul yanaklı, yardımsever ve bolca kedileri olan bir genç. Her birine sevgiyle bağlı. Gücü yetse hepsine kendi bakacak… Siz de Bombili’yi seveceksiniz.

Bu kitabı yazarken amacım öncelikle büyük-küçük kitabı okuyan her kişinin de kendi hikayesini yazmasıdır. Siz de yazmaya ne dersiniz?

Başından beri kitabımın yayına hazırlık aşamasında emeği geçen Dr. Özgün Karaca dostuma, basımda emeği geçen tüm Koza Yayın çalışanlarına teşekkür ediyorum.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER