Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSes’den 3600 Gösterge hakkımız kampanyası

Ses’den 3600 Gösterge hakkımız kampanyası

Sağlık Emekçileri Sendikası Hatay Şubesi yönetici ve üyeleri, 3600 gösterge ve özlük haklar için imza kampanyası başlatıyor. İmza kampanyası, 9 Şubat 2019 tarihine kadar sürecek.
SES Hatay Şube Eşbaşkanı Meryem Avcı, sağlık ve sosyal hizmet alanında yaşanan sorunların ortadan kalkması için mücadeleyi sürdüreceklerinin altını çizerek, isteklerini ana başlıklar halinde şöyle sıraladı:
– İnsanca Yaşamayı Sağlayacak Temel Ücret
– Fiili Hizmet Süre Zammı (Yıpranma Payı)
– 3600 Ek Gösterge
SES Şube Eşbaşkanı Meryem Avcı, açıklamasının son bölümünde de şunları kaydetti:
“Hakkımız olan 3600 ek gösterge talebimizin yeni bir seçim malzemesi yapılmasına izin vermeyeceğiz.
O nedenle de, ‘3600 ek gösterge hakkımız’ talebiyle, tüm sağlık ve sosyal hizmet emekçilerini kapsayacak bir imza kampanyası ile çalışmalarımıza başlıyoruz. Kampanya, 9 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecektir. İmzalar, daha sonra belirlenecek bir tarihte TBMM Başkanlığı’na teslim edilecektir. Sağlık ve sosyal hizmet emekçilerinin haklı ve meşru taleplerini 2019 yılında elde edeceğimize olan inancımızla, tüm sağlık ve sosyal hizmet emekçilerini ve halkımızı mücadelemize omuz vermeye çağırıyoruz. 2019’da yukarıda belirttiğimiz taleplerimiz için mücadeleyi kararlılıkla yürüteceğimizi kamuoyuna saygı ile duyururuz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER