Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“SURİYE’DE YAŞANAN OLAYLARI KENTİMİZE SIÇRATMAK İSTEYENLER VAR”

“SURİYE’DE YAŞANAN OLAYLARI KENTİMİZE SIÇRATMAK İSTEYENLER VAR”

Hatay’da ilmek ilmek dokuduğu sevgi bağıyla gönüllerde taht kurmayı başaran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı, Antakya halkı sevgiyle kucakladı.

Vatandaşlarla yaptığı samimi ve sıcak sohbetleriyle gönüllerde yer edinen Başkan Savaş’a ziyaretleri sırasında CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, CHP ve İYİ Parti ilçe yöneticileri eşlik etti.

Havai fişekler ve davul zurna eşliğinde karşılanan Başkan Savaş, “Hemşerilerimizin sergilediği bu dik duruş sayesinde Hatay kazanacak” diyerek sözlerine başladı.

Savaş sözlerinin devamında ise; “2014 yılının 30 Mart’ında hemşerilerimizin yeni dönemle mücadelesine tanıklık ettik. Parayı elinizle ittiniz ve güce karşı göğüs göğüse mücadele ettiniz. Bu duruşunuzun ardından sizin bayrağınızı taşımaktan onur duyuyoruz. Millet burada, milletin temsilcileri burada. Bizler sizin için her türlü cefayı çekmeye razıyız ve sizin için de dimdik ayaktayız. 31 Mart gecesi de aynı tavrınızla 5 saniyenizi bize ayırın, 5 yılımız sizin olsun” açıklamalarında bulundu.

Başkan Savaş konuşmalarının devamında Hatay’ın kardeşlik ortamına ve barışının kudretine değinerek, “Suriye’de yaşanan olayları kentimize sıçratmak isteyenler var” dedi.

Başkan Lütfü Savaş, “Tüm dünya huzuru mumla ararken bizler huzurumuzu bozmamaları için gayret edeceğiz ve birbirimize sarılacağız .  Komşumuz Suriye’de yaşanan sıkıntılara rağmen Hatay halkı birbirine sarıldı ve geleceğe de bu bilinçle gidecek. SARIL konseptimiz ile de tüm dünyaya kardeşlik bağımızı göstereceğiz ve örnek olacağız. Medeniyetler beşiği Hatay’ımızda biz bu huzur ortamını sağladık ve buna devam edeceğiz.”

Konuşmaların ardından miting alanına vatandaşlar HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a yazılan şarkıları söyleyerek gönüllerince eğlendi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER