Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelValilik ödüllendirdi

Valilik ödüllendirdi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor Projesi” kapsamında hazırladıkları projeler ile jürinin değerlendirmesi sonucunda ilimiz Hatay’da ilk üçe giren kadın girişimcilere Vali Erdal Ata tarafından plaketler ve para ödülleri verildi.
Dün öğleden sonra Valilik makamındaki törende, Defne ilçesinden katılan ve “Kadın Temizliktir, Temizlik Liftir” Projesi ile birinci olan Manolya Çolak’a 3.000 TL, Samandağ ilçesinden “Türkiye’nin Fidan Üretiminin Geleceğinde Ben de Varım” Projesi ile katılarak ikinci olan Hasret Öz’e 2.000 TL, yine Samandağ ilçesinden “Gücünü Kekikten Alan Kadın” Projesi ile üçüncü olan Sibel Çetin’e ise 1.000 TL sembolik para ödülü verildi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile İŞKUR Müdürlüğü ve KOSGEB işbirliği ile düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” ile ilimizden 63 kursiyer sertifikalarını başarı ile almaya hak kazandı. Bu sertifika programının ardından “Tarımda Genç Girişimci Kadınlar Güçleniyor” Projesi’ne Samandağ ilçesinden 15 ve Defne ilçesinden 5 kişi olmak üzere toplam 20 kadın girişimci katıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER